H&M | Autumn Arrivals

De webshops vullen zich langzaam aan met de herfstcollecties. H&M is altijd als één van de eerste met items voor de herfst en vanaf vandaag zijn er weer nieuwe autumn arrivals toegevoegd op de site. Ook heb ik inmiddels al wat van deze collectie in de winkels zien hangen. Onze eigen Doutzen is het gezicht van deze collectie & ook haar man Sunnery James is gestrikt voor de herencollectie. Het koppel is helaas niet samen te zien in de collectie, dat vind ik wel een gemis, wat ik vind het echt een onwijs leuk stel. In de herfstcollecties zien wij veel rood, grijs, zachte prints en crème kleuren. Op veel items zijn borduursels te vinden als aankleding op de stoffen. De zomer-sale items op de shop had ik inmiddels wel gezien, dus ik vond het zeker wel tijd voor een nieuwe collectie. Ik vind de collectie erg leuk, maar voor mij is het nog te vroeg om warme truien, jassen en laarzen te bestellen.

Ik vind vooral de blazer erg leuk, hoe kan het ook anders dat ik een blazer weer het leukste vind van de gehele collectie. Wat is Doutzen toch prachtig op de campagne foto’s!

9 Reacties

  1. 25 juli 2013 / 21:13

    Zag het vandaag ook, ziet er goed uit vindt de kleuren ook erg leuk!

  2. Linda
    27 juli 2013 / 01:29

    Wat een mooie collectie zeg, ga zo even kijken wat er al op de site staat.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx