How to: Kerst nail-art #1

Zijn jullie allemaal helemaal klaar voor de feestdagen? Ik heb wel al zin in drie dagen kerstvieren! Kom maar op met die heerlijke gerechten, gourmetpannetjes vol vlees en natuurlijk mijn secret twitter santa cadeautje (daar meer over tijdens de kerstdagen)  waar ik oh zo nieuwsgierig naar ben.  Ik heb mijn huis al helemaal in de kerstsferen gebracht en vandaag dan de eerste kerst nail-art online! 

 1. Ik heb eerst mijn nagels gelakt met een rode lak, mijn ringvinger daarop uitgezonderd. Op mijn ringvinger maak ik met een witte crème lak een french manicure. Ik herhaal dit allemaal nog twee keer omdat ik het zelf mooier vind als een laag nagellak van een tweede laag wordt voorzien. Op zich is het bij de rode lak niet eens zo nodig, aangezien er ook nog een image over heen wordt gestempeld.
 2. Pak een zwarte striper of een dun kwastje waar je wat zwarte nagellak op doet en teken vanaf het witte randje van je french manicure een kerstmuts. Ga een paar keer over de lijnen heen zodat ze wat intenser zwart worden
 3. Kleur met een rode lak (het kan dezelfde zijn als waar je je andere nagels mee heb gelakt, of je kiest voor een leuke glitter) de kerstmuts in en herhaal dit ook twee keer zodat de rode kleur intens wordt
 4. Breng nu een laagje topcoat aan over je nagels en ready!

Wat vinden jullie van deze nail-art? Wat ga jij dragen op je nagels met de kerstdagen?

18 Reacties

 1. 17 december 2012 / 14:24

  Heel erg leuk gedaan!
  Ik ga deze kerst dagen voor een lading glitter ;D

  • 17 december 2012 / 14:26

   Glitter is altijd goed met de kerstdagen!

 2. 17 december 2012 / 15:15

  Wat cute dat mutsje! en het patroontje is echt super leuk!!

 3. Kim
  17 december 2012 / 17:59

  Oooh leuk maar niet zo mooi.
  Zou t zelf niet zo doen.

 4. 17 december 2012 / 20:36

  Wat leuk met die kerstmuts! leuk bedacht en gedaan!

 5. 17 december 2012 / 22:57

  Oeh dat is echt leuk gedaan, dat patroontje er naast is ook erg leuk er bij !

 6. 18 december 2012 / 00:13

  Die kerstmuts is super leuk!!
  Ik ga zelf voor een rode lak met opi the man with the golden gun eroverheen 🙂

 7. 18 december 2012 / 13:35

  Die kerstmuts is wel grappig gedaan!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx