In the spotlight | Mijn favoriete Nederlandse fashionbloggers!

(bron)

Onlangs had ik een artikel online over mijn favoriete Nederlandse en Belgische beautybloggers en vandaag dan een artikel over mijn favoriete Nederlandse fashionbloggers. Ik ben naast beauty ook dol op fashion, maar zelf ben ik geen fashionista. Ik ben gek op kleding en heb ook meer dan genoeg kleding in mijn kast liggen, maar soms weet ik gewoon niet wat ik moet combineren met elkaar. Vandaar  dat ik ook nog naast een heleboel beautyblogs, ook nog een rijtje fashionblogs volg. Ik vind het geweldig om te zien hoe de fashionbloggers met de simpelste items, een outfit helemaal afmaken. Ik volg ook echt verschillende fashionblogs. Bloggers met totaal een eigen stijl, of bloggers die lekker nuchter blijven en juist hele draagbare kledingstukken combineren. Iedereen heeft zijn eigen talent en daarom vind ik ze stuk voor stuk zo leuk!

 photo Outfit-Urban7.jpg

Fashion is a Party: De blog van Suzanne kennen jullie denk ik allemaal wel. Ik volg haar blog ook het langst van dit hele rijtje. Ik ben gek op de eigen stijl van Suzanne en ik doe regelmatig een heleboel inspiratie op door Suzanne. Ik vind het ook erg prettig dat Suzanne ook betaalbare kledingstukken laat zien en verschillende combinaties laat zien met bijvoorbeeld hetzelfde rokje. Ik vind het ook erg leuk dat Suzanne erg veel kleur draagt. Zelf vind ik het nogal eens lastig om bepaalde kleuren te combineren, maar Suzanne die combineert van alles, waarvan ik nooit had gedacht dat de kledingstukken zo leuk zouden matchen.

Styleguide: de blog van Shirley volg ik ook al erg lang. Shirley lijkt mij echt een enorm lieve meid en ze heeft echt een hele leuke site. Ik ben gek op haar stijl en haar stijl komt ook het meest in de buurt van mijn eigen stijl. Met Shirley zou ik wel een dagje willen shoppen hihi, ben erg jaloers op al haar jasjes! Ik ben zelf ook gek op jassen en blazers, dus ik zou er wel een paar aan mijn kast willen toevoegen. Voor de rest lijk Shirley mij erg nuchter en je zal op haar sites geen uitbundige outfits zien, maar gewoon draagbare outfits voor iedereen.

Image Hosted by ImageShack.us

Pose Blog: De blog van Linsey vind ik erg leuk en toevallig ken ik haar ook nog eens persoonlijk. Linsey heeft een geweldige kledingsmaak, helemaal haar eigen stijl en ik ben gek op de combinaties die zij maakt! De combinaties zijn niet altijd allemaal mijn ding, maar ik haal vaak erg inspiratie door het gebruik van de kleuren. Ik vind het juist erg leuk om ook blogs te volgen die totaal buiten mijn comfortzone liggen.

Volgen jullie deze fashionblogs? Welke Nederlandse fashionblogger is jouw favoriet?

Share:

14 Reacties

 1. 21 maart 2013 / 06:38

  Ik volg eigenlijk niet zo veel fashion bloggers, maar uit dit rijtje ken ik ze allemaal. Echt toffe bloggers!

 2. 21 maart 2013 / 09:28

  Alhoewel ik zelf verre van modieus ben vind ik het wel erg leuk om fashioni tems te lezen. Ik ga straks maar een beetje rondkijken op de sites die jij noemt:)

 3. 21 maart 2013 / 10:25

  Ik volg meer fashion dan beauty bloggers. 🙂 Vind fashion is a party ook erg tof. Vind zelf de blog van Jenny (RocknRollerr) erg tof!

 4. 21 maart 2013 / 10:32

  Leuk om jouw favoriete fashionbloggers voorbij te zien komen! Ik vind Fashion is a Party ook heel leuk!

 5. 21 maart 2013 / 17:04

  Leuk! Fashion is a party volg ik sinds een tijdje ook.

 6. 21 maart 2013 / 18:34

  Suzanne en Shirley volg ik ook, ik hou meer van de fashionblogs dan de beautyblogs moet ik eerlijk zeggen, maar dat is misschien dan ook omdat ik erg weinig make-up draag.

 7. 22 maart 2013 / 12:35

  Styleguide is zeker een goede inspiratie! Ik volg ook wat buitenlandse meiden

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx