Fashion inspiratie – Muscle Tee’s

Ik vind Muscle Tee’s echt heel erg tof, maar ik vind ze soms toch wat lastig te combineren. Een Muscle tee is een shirt die vrij hoog gesloten is en heeft wijde armgaten. Geinspireerd op de shirts die de basketballers altijd dragen. Doordat de armgaten wij zijn, is het erg leuk om een  Muscle Tee te combineren met een bandeau top. Ik vind het zelf altijd erg leuk als je bandeau top zichtbaar is. Er komen steeds meer leuke bandeautops en Muscle tee’s in de winkels. Zelf heb ik er op dit moment nog maar eentje, in een gestreept printje. De top is nogal hoog gesloten dus ik vind het mooi om het geheel wat te onderbreken met een statement necklace. Vandaag een heleboel inspiratie foto’s voor het combineren van Muscle tee’s. 

Wat vind jij van een Muscle tee?

Bronnen: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

9 Reacties

  1. 8 augustus 2013 / 15:21

    Wat een leuke inspiratiefoto’s! Ik vind het echt heel leuk staan, lekker stoer en toch ook girly en trendy.

  2. 9 augustus 2013 / 08:04

    Leuk! Ik heb alleen 2 hooggesloten shirts dus met een mouwtje, maar ik gaf laatst een witte met letters aan het 18-jarige nichtje van mijn vriend. Hij vond het een flutcado maar ze was er heel blij mee en het stond haar super 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx