Kerstlook: Green with envy

Daar is die dan de eerste kerstlook op film! Het filmen van een make-up look maken gaat nog niet helemaal zoals ik in gedachten had, maar oefening baart kunst zeggen ze toch? Stiekem vind ik het wel een beetje spannend want jullie van deze look vinden en of het duidelijk te zien is? 

Ik heb mijn foundation pas later aangebracht omdat ik ga werken met pigmenten/glitters en je de fallout duidelijk onder mijn ogen ziet op het filmpje. Ik heb al vaker met de pigmenten van Sugarpill gewerkt en ik weet dat ze voor heel wat fallout kunnen zorgen. Mochten jullie ook aan de gang gaan met glitters/pigmenten dan raad ik jullie ook aan om je foundation als één van de laatste stappen aan te brengen.

Producten die ik voor deze look heb gebruikt:

 • Essence I love stage oogschaduw basis
 • Wenkbrauw potlood
 • Wet ’n wild Comfort Zone
 • Wet ’n wild I’m getting Sunburned
 • Sleek Green with envy (pigment)
 • Sugarpill Goldilux
 • Sugarpill Lumi

Hebben jullie al een speciale kerstlook in gedachten?

11 Reacties

 1. Nilesh
  18 december 2012 / 18:24

  Wow mooi! Jammer dat je ogen zo diep liggen waardoor je heel veel looks niet goed ziet als je je ogen open hebt!

 2. Annemarie
  18 december 2012 / 23:09

  Prachtige oogkleur heb je, heel uniek!

 3. Tessa
  19 december 2012 / 11:48

  Leuke look. Alleen het is Envie (zoals je het uitspreekt zegmaar) en niet envij 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx