Keune Care Line Keratin Smoothing Serum & Shampoo

Door het gebruik van fohns, stijltangen en krultangen moeten wij ons haar goed verzorgen tegen de hitte. Denk maar aan het youtube filmpje waar een meisje haar haar gaat krullen en vervolgens breekt de gehele pluk af, wanneer ze de pluk uit de krultang haalt. Mijn eerste reactie was dat ik echt heel hard moest lachen, maar het zal je maar gebeuren. Het is erg belangrijk om je haar goed te beschermen met de juiste producten tegen de hitte.  Ik heb de laatste maand de producten van de Keune Care Line Keratin shampoo en smoothing serum getest. Smoothing producten, het klinkt bijna om op te eten.

Mijn haartype is droog en pluizig haar en mijn haar kan zeker wel een smoothing serum gebruiken.

Keratine is een belangrijke bouwsteen voor gezond haar. De producten van Keune Care Line Keratin Smoothing zorgen voor opbouw van actieve keratine aan de buitenkant van het haar en diep in de haarstructuur. Naast Serum bestaat Keune Care Line Keratin Smoothing ook uit een Shampoo, Conditioner en Treatment.  Van deze lijn heb ik het serum & de shampoo.

Keratin Smoothing Shampoo, 250 ml € 17,25
Care Line Keratin Smoothing Shampoo bevat keratine en Pro-vitamine B5 die het haar intensief voeden en glans en hydratatie aan het haar geven. Ook beschermt het tegen het afbreken van het haar.

Ik heb zelf nogal dof haar, waar de glans ver te zoeken is. Graag zou ik wat meer een natuurlijke glans in mijn haar hebben, die mijn haar ook de hele dag laat shinen. Ik vind glazend haar, niet te glanzend van de vette rommel die men in hun haren doet, maar gezond glanzend haar vind ik er altijd zo mooi uitzien. Deze Keratin smoothing shampoo van Keune beloofd om mijn haar te voeden, glans en hydratatie te geven.

De shampoo heeft een niet alle daagse verpakking en ik ben gek op producten die er anders uitzien dan anders. Het doet mij denken aan een toffe cd, die ik graag draai. Zal dit een shampoo zijn die net als een cd, favoriet kan worden? Voor de oplettende volger – of de mensen die mij al langer volgen, hebben de shampoo al voorbij zien komen in de favorieten van de maand.

De shampoo maakt mijn haar zachter, laat het ook minder pluizen – in combinatie met de serum is mijn haar helemaal pluisvrij – en het ziet er een stuk gezonder uit. Ik heb regelmatig last van droge punten en dat terwijl ik heel vaak naar de kapper ga. Wat een heerlijke shampoo! De geur vind ik vrij neutraal, gelukkig. Als een shampoo een hele heftige geur heeft, dan staat de geur mij nogal snel tegen.

Keune introduceert Keune Care Line Keratin Smooting Serum 25 ml  € 19,95. Dit nieuwe product is een gladmakend serum met actieve keratine, argan olie en essentiële mineralen. Het maakt pluizig haar glad en sterk, en beschermt tegen de hitte van stijltang en föhn. Het haar wordt goed doorkambaar, zijdezacht en krijgt een prachtige glans.

Ik kan niet zonder serum. Ik vind een serum gewoon heerlijk ruiken en het maakt mijn haren een stuk zachter en glanzender. Ik vind het fijn dat het serum tevens ook meteen een bescherming biedt tegen de hitte van mijn stijltang. Ik ben namelijk geen fan van meerdere producten in je haar smeren. Ik gebruik eigenlijk alleen maar shampoo, conditioner en serum. Als ik gek doe gebruik ik wel eens haarlak, of een volume spray, maar mijn punten kunnen niet zonder een serum. Deze serum maakt mijn haar goed doorkambaar en laat mijn haar glanzen, zonder het vet te maken. Een aanrader dit duo dus!

Keune Care Line Keratin Smooting Serum 25 ml  € 19,95

Keratin Smoothing Shampoo, 250 ml € 17,25

De producten van Keune zijn te vinden bij verschillende kappers en salons. Wil je weten waar ze Keune verkopen in jouw buurt, kijk dan op de site.

9 Reacties

  1. 3 mei 2013 / 10:17

    Ik hoop dat deze producten holy grails blijken te zijn. Ik ben trouwens ook verslingerd aan serum, want mijn lange haar wordt steeds kwetsbaarder bij de punten.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx