Klaar voor toffe printjes en glitters?


Als je naar buiten kijkt zie je dat de herfst echt begonnen is. Zoals ik zondag nog in mijn bikini op de steiger bij mijn huis lag in de volle zon en warmte, zo koud heb ik het nu. Het is echt typisch iets Nederlands om het weerbeeld 180 graden te laten draaien. Koud dat ik het heb door deze plotselinge weersveranderingen. Toch heeft de herfst altijd wel iets- mits het niet zo ongelofelijk veel regent. De herfst heeft namelijk prachtige kleurencombinaties, waar ik onwijs veel van houd. H&M laat in de shop glamour en vooral veel leer zien in de by night collectie. Daar tegenover staat de printed collectie die alle vrolijke printjes bij elkaar combineren, totaal verschillend maar allebei de moeite waard om even naar te kijken.

Hebben jullie in deze collectie iets leuks gespot? H&M heeft heel veel leuke kleding toegevoegd, dus kijk snel in de shoponline! 

Share:

6 Reacties

 1. 13 september 2012 / 13:01

  Ik kende de collectie nog niet, maar er zitten leuke items tussen.
  Liefs, xxx

 2. 13 september 2012 / 13:25

  Ik vind het erg leuk maar zitten tot nu toe wel weinig items tussen die ik echt zelf zou gaan dragen..
  Liefs

 3. 13 september 2012 / 14:31

  Hele leuke kleding, maar of er iets tussen zit wat ik zou kopen dat weet ik niet. Ik ga in ieder geval zeker eens kijken naar de nieuwe collectie.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx