Lancaster | Bronzing beauty

Bronzing beauty? Ik wil liever een sun glow gebruind huidje, dan mijn witte sneeuwwitjes huid waar ik alweer veel te lang tegenaan kijk. Ik wil dat mijn sproetjes weer iets oplichten en dat ik weinig make-up om hoef te doen om er al fris en verzorgd uit te zien. In de zomer zie je er toch altijd beter uit? Zelf met alleen wat mascara kan je makkelijk te deur uit als je een gebruinde huid heb. Helaas is er nog amper zon en als die schijnt dan is het buiten nog te koud om lekker te gaan zitten/liggen zonnen. Wat moeten wij dan doen om een bronzing beauty te worden? 

Bronzing beauty wint de prestigieuze Marie Claire Prix d´Excellence de la Beauté prijs!

Marie Claire: ´Een bruin-zonder-zonproduct dat je huid een natuurlijke sunkissed glow geeft. Bijzonder is dat de hydraterende crème geen zelfbruinende stof (DHA) bevat, maar kleine pigmentbolletjes die bij contact met de huid opengaan en zich goed over de huid verdelen. Je bent, tot je weer gedoucht hebt, voorzien van een prachtig bruine teint. De Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté gaat naar Lancaster Bronzing Beauty Adjustable Tan Glow!

Dit zegt de jury: «Hier waren we het unaniem over eens: een innovatie op bronzing gebied, zonder het typerende ‘parfum’ van een zelfbruiner maar met een fijne crème geur, en wel het tijdelijke zonnige effect! De pigmentbolletjes die openploppen geven een mooi, naturel resultaat. Verkrijgbaar in drie tinten, van blond en blonette tot brunette tan. Voor een mooie glow op het gezicht of voor beautiful bruine benen.

De BB-creams zijn een nieuwe generatie bruinende moisturizers die de huid verzorgen én een mooie, natuurlijk zongebruinde glans geven zonder dat er een zelfbruiner aan te pas komt of dat de huid aan de zon hoeft blootgesteld te worden. Handig, snel & gemakkelijk een zongebruinde teint!

In eerste instantie lijkt de kleur van de gel-crèmes beige. Maar door de tan Adapt technologie in de formule komen de rode en gele kleurpigmenten pas vrij als ze met de huid in contact komen. Daar versmelten ze met de natuurlijke kleur van je huid. Het resultaat? Een mooie, zongebruinde teint waarbij het lijkt alsof je een paar dagen in de zon bent geweest.

Ik was nadat ik de kleur van de substantie had gezien van de bronzer wel bang dat het enorm oranje zou gaan uitpakken op mijn gezicht. Ik had al gelezen dat je het gewoon met water er weer kan afspoelen met water, vandaar dat ik deze adjustable tan glow wel wilde uitproberen.

Oh oh wat een kleur komt er tevoorschijn..

Eenmaal uitgesmeerd valt de kleur reuze mee en past de kleur zeker wel bij mijn huidskleur!

Voor de test..

Ik krijg zeker een gezond kleurtje met de Lancaster Bronzing Beauty (BB). Wel komt de roodheid van mijn huid door deze bronzer wat tevoorschijn. Ik draag alleen maar de bronzer, zonder er een dagcrème voor te gebruiken en voor de rest ook geen foundation en poeder. Ik vind de roodheid niet overheersen en ik ben wel erg blij met mijn bruine tintje, zonder dat het overdreven en fake oogt.

Bronzing Beauty: Adjustable Tan Glow Moisturizing is verkrijgbaar in drie tinten en kost €29,00 en is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen.

9 Reacties

 1. Nanda
  5 april 2013 / 09:21

  als ik een goedkope tip mag geven: De zelfbruinende bodylotion van Dove! Bij de drogist in Nederland 6 euro en in Duitsland bij de DM 2 euro. Hij werkt net zo goed!
  Ik ben net zo een bleekscheet als jou en gebruik zodra de lente begint deze lotion.

  • 5 april 2013 / 15:19

   Dank je wel voor de tip! Je krijgt ook geen vlekken van de zelfbruinende bodylotion? 🙂

 2. 8 april 2013 / 00:10

  Hij klinkt erg goed! Ik schrok ook een beetje toen ik die donkerbruine streep tevoorschijn zag komen, haha. Maar gelukkig zie je dat niet terug! Wel jammer van de roodheid, die tevoorschijn komt!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx