Lente Shoplog #1

Ik ben wezen shoppen en ditmaal samen met Iris.  Ijs en ijskoud was het zondag, toen wij hadden afgesproken om samen te stad in te gaan. Het was echt heel erg rustig toen ik in Zaandam aankwam. Welke gekken gaan er dan ook met deze kou winkelen? Ik had een leuk jurkje klaar hangen om aan te trekken, maar ben toch maar gegaan voor tien dubbele lagen waar ik warm in bleef. Als nog was ik helemaal verkleumd toen ik thuis aankwam, maar het was het waard voor deze gezellige dag! Heerlijk even geluncht en wat kleine dingetjes geshopt!

Als je de video niet kan zien klik dan hier

7 Reacties

 1. 14 maart 2013 / 15:17

  leuk filmpje 😀
  wel mooi dat je veel uren kan draaien op je werk, betekend extra geld voor leuke shoptripjes en meer shoplogs voor ons om te bekijken 😀

 2. Mirre
  14 maart 2013 / 20:06

  Ik ben benieuwd naar de eyebrow filler van catrice!

  • Mirre
   14 maart 2013 / 20:10

   En dan ben ik benieuwd naar de ondertoon ervan, ik ben meer van de assige wenkbrauwen nl. 🙂

 3. 15 maart 2013 / 16:32

  Leuke dingen heb je gekocht! Iris is ook een leuke meid ik volg haar al best lang

 4. 15 maart 2013 / 22:29

  Leuke shoplog, ik ben vooral erg benieuwd naar die eyebrow filler, ik heb volgens mij ongeveer dezelfde kleur wenkbrauwen als jij, ga je er nog een review over schrijven?

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx