Leuke dingen aan de winter!

De kerstdagen zijn alweer achter de rug, hopelijk hebben jullie allemaal heerlijke dagen gehad. Ik heb zelf drie dagen heerlijk gegeten met mijn (schoon)familie. De winter heeft een paar dagen geleden zijn intree gemaakt en ondanks ik het niet heel erg koud vind buiten is het toch al winter. De koude dagen laten op zich wachten, want ik kan nou niet zeggen dat wij echt winterweer hebben gehad. In ieder geval niet in hier in Noord – Holland, want daar zijn totaal maar een paar vlokken sneeuw gevallen die meteen zijn weggereden door de auto’s. Ik zit al te wachten op een dik pak sneeuw, heerlijk! Niet iedereen vind de winter even gezellig en ik heb wat tips voor jullie waar jullie de winter vast en zeker wel mee doorkomen!

 1. Een lekkere wandeling maken door de sneeuw heen of gewoon lekker op het strand en dan ergens stoppen om een lekkere warme drank te bestellen!
 2. De winterjassen, truien, dikke maillots, mutsen, handschoenen, uggs en sjaals mogen weer uit de kast. Ik ben gek op winterkleding!
 3. Eindelijk eens de hele serie kijken die je allang al wilde zien, maar jezelf er steeds geen tijd  voor gunt. Kom maar op met Grey’s en Gossip Girl!
 4. Gezellig met vrienden of familie naar de kunstijsbaan of naar een Snowplanet gaan, heerlijk genieten!
 5. Nieuwe soorten stamppot uitproberen! Wat dacht je van rucola of spruitjes stamppot?
 6. Lekker smeren met allemaal lekkere bodylotions met wintergeur! Je huid heeft het zwaar tijdens de wintermaanden en wordt erg droog, dus verzorg je huid extra in de koude maanden. Bovendien vind ik het ook nog eens heerlijk om te doen.
 7. De hele avond de kaarsjes aan dat vind ik zo ontzettend gezellig!
 8. De lelijkste, maar oh zo warme sokken en sloffen mogen weer uit de kast, heerlijk!
 9. Je hoeft je geen zorgen te maken over de paar kilo’s die je bent aangekomen tijdens de feestdagen, je kan namelijk en het is nog ontzettend hip ook, een oversized trui aan!
 10. Lekker met een fleecedeken op de bank liggen en er voorlopig niet meer onder vandaan komen kan ook nog eens heerlijk zijn.
 11. Lekker een dagje de stad in en lekker op koopjesjacht met de najaarssale! Op zoek naar een nieuwe body butter, of een lekker ruikende douchegel? Lush en The body shop bijvoorbeeld verkopen de najaarsproducten met 50% korting!
 12. De eerste voorjaarscollecties staan alweer online. Ik geniet er ontzettend van om alvast een bikini te bestellen die ik over een paar maanden aan kan. De leukste kleding  voor de lente vind je namelijk al in de winter!
 13. Beautyavondjes houden met je vriendinnen. Lekker je nieuwe maskertjes uitproberen en tegelijk een lekkere girly film kijken, heerlijk!
 14. Lekker een avondje gourmetten of tapas eten.

Wat doen jullie graag in de winter, heb je nog leuke tips om te delen? Zo zie je maar de winter kan best heel erg leuk zijn en vooral erg gezellig. Maak het gewoon gezellig met elkaar!

Share:

10 Reacties

 1. Naomi
  28 december 2012 / 06:55

  Hier ligt een heel dik pak sneeuw dat kennelijk tot aan Maart niet meer weg zal gaan… Ik zou graag met je ruilen!

  • 28 december 2012 / 11:07

   Stuur maar wat sneeuw deze kant op hoor ^^

   • Naomi
    29 december 2012 / 00:07

    Ik zal mijn best doen 🙂

 2. 28 december 2012 / 07:38

  In de vrieskou met een zonnetje de hond uitlaten is ook erg leuk!

 3. Nilesh
  28 december 2012 / 08:14

  Wat een originele tips zeg! Let wel op je woorden want m’n huid heeft tijdens de winter niet veel te ‘voortduren’ hoor…

  • 28 december 2012 / 10:21

   Dat was inderdaad een vreemde zin, thanks!

 4. 28 december 2012 / 10:18

  Haha, lekker een grote trui aan over die kerstrolletjes :’) Zo doe ik het ook!

 5. 28 december 2012 / 11:02

  Ik hou sowieso wel van de winter :3 lekker kaarsjes aan ’s avonds en films kijken!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx