Lifestyle | Betaalbare brillen met Brillen 24!

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een bril. Ik heb mijn bril dagelijks op, maar overdag draag ik toch vaak nog mijn lenzen. Vroeger voelde ik mij alleen fijn als ik mijn lenzen in had en weigerde ik gewoon met een bril het huis te verlaten. Ik had liever last van mijn lenzen, dan dat ik gezien werd met mijn bril. Gelukkig is dat de laatste jaren anders en heb ik geaccepteerd dat ik een bril heb en deze dus ook regelmatig draag. Geen pijnlijke rode ogen meer als ik mijn lenzen niet kan verdragen, maar gewoon lekker mijn bril op. Tegenwoordig heb je zulke leuke brillen en op de site Brillen24 heb je echt hele leuke monturen voor een leuk prijsje! Een bril kan al prijzig genoeg zijn, maar op de website Brillen 24 zijn de brillen goed betaalbaar.

Ik heb zelf al een heleboel ervaring met het uitzoeken van een bril en ik kan mij voorstellen dus hoe lastig het is voordat je een leuk montuur hebt gevonden. Vaak vind ik alleen bij de hele dure selectie leuke brillen en dan komen de extra kosten zoals je glazen, ontspiegelen en slijpen van je glazen nog boven op de prijs. Bij Brillen 24 heb je geen verassingen aan de kassa, waardoor je bril veel duurder uitkomt dan dat je van te voren had gezien. Bij Brillen 24 zie je meteen de exacte prijs en die is echt heel erg laag voor een complete bril. Bij Brillen 24 kan je kiezen uit meer dan 700 combinaties van monturen en glazen, je kunt je bril aanpassen en betaalt niet meer dan € 39 (eenvoudig) of € 149 (multifocaal) per bril, exclusief verzendkosten (+ € 5).  Daarnaast kan je ook kiezen om de leuke zonnebrillen van Brillen24 te bekijken, misschien dat daar ook nog wat leuks voor je bij zit.

Binnen 8 tot 16 werkdagen wordt de bril thuis afgeleverd en dat vind ik dan ook prima dagen wachten tot de bril geleverd wordt.

4 Reacties

  1. 17 juli 2013 / 17:21

    Helemaal met je eens hoor Kelly! Waarom niet je leuke bril dragen als je last hebt van je lenzen? 😀

  2. 17 juli 2013 / 23:12

    Leuk hoor je bril 🙂 heb er zelf ook één voor erbij, voornamelijk voor de avonden en de weekenden als ik thuis zit! Ik draag wel liever lenzen. Heb de meest fijne lenzen gevonden die ik absoluut niet voel zitten, nooit geïrriteerde ogen etc. :).
    Maar wat je zegt, hij staat je leuk en het heeft ook weer zo zijn voordelen :).

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx