Lifestyle | Random Faves

Eens in de zoveel tijd plaats ik wat random favorieten van mij in één artikel. Random favorieten, zoals favoriete gerechten, muziek, make-up, boeken en nog veel meer. Vandaag in de random faves, lekkere puur & witte brownies uit een makkelijk pakje, het mooie Close to You van de winnaar van de beste Singer Songwriter, en mijn favoriete schrijver van dit moment.

Mijn broertje kwam van de week eten en die heeft meestal trek in slechte dingen, vandaar dat ik dit pak wat al een tijd op mij stond te wachten, eens te maken. Ik ben zelf niet zo’n chocolade eter, omdat ik er wegens een overgevoeligheid niet altijd even goed tegen kan. Ik vond deze brownies echt super makkelijk om te maken, alleen maar water en boter toevoegen, dus dat was echt een eitje. Ik vond ze eigenlijk ook best wel lekker! Mijn broertje wilde meteen weten hoe ik dit had gemaakt.

Vandaag 1 augustus 2013 zijn mijn vriend en ik alweer 4,5 jaar samen. 1 februari 2014 hebben wij ons vijfjarig jubileum en ik ben nu al aan het bedenken wat ik dan graag wil gaan doen met mijn vriend. Deze foto op canvas heb ik in het eerste jaar aan mijn vriend gegeven. Ondanks dat de foto jaren geleden is genomen vind ik het nog steeds een hele leuk foto en ik ben blij dat ik deze op canvas heb laten afdrukken.

Khaled Hosseini is één van mijn favoriete schrijvers van dit moment, samen met Saskia Noort en Niccolò Ammaniti.  Duizend schitterende zonnen, de vliegeraar ik vond ze allebei prachtig. Hosseini neemt mij vanaf de eerste bladzijdes helemaal mee in zijn verhaal. Ik ben op dit moment begonnen in zijn nieuwe boek Uit de bergen kwam een echo en ik zou willen dat ik vakantie had. Ik wil dat boek zo graag lezen en ben er ook al even in begonnen, maar ik heb helaas even te weinig tijd.

Michael Prins heeft de beste Singer Songwriter gewonnen en terecht! Maaikes Dat ik je mis vond ik prachtig, maar ik was vanaf het begin ook een groot fan van het nummer Close to you! Een terechte winnaar en het liedje is zeker de moeite waard om te luisteren.

13 Reacties

 1. chucky1012
  1 augustus 2013 / 06:29

  Gefeliciteerd met het 4,5 jaar samen…… en dat jullie nog heel lang gelukkig zullen zijn!

  Mmmmm, makkelijk om heerlijke brownies te maken uit een pak. Ik hou van chocolade.
  Sommigen zijn allergisch voor chocolade en anderen voor koemelk of pinda’s. Geeft niets er blijft genoeg over waar je wel tegen zult kunnen.
  Mooie foto’s.
  Prachtige song!

  Geniet van deze prachtige dag…..

  Xoxo

 2. 1 augustus 2013 / 09:37

  Gefeliciteerd met jullie 4,5 jaar samen! Het gaat snel he 😉

 3. 1 augustus 2013 / 12:01

  Gefeliciteerd met jullie 4,5 jarig samen zijn!

 4. 1 augustus 2013 / 15:01

  Gefeliciteerd met je jubileum, schattig die foto!

  En ik vind Khaled Hosseini ook geweldig, maar zijn nieuwe boek vond ik helaas een beetje tegenvallen. Iets te veel personages en iets te langdradig. Helaas.

 5. Jessy
  1 augustus 2013 / 20:01

  Gefeliciteerd!
  En nu heb ik zin in chocolade, bedankt :p

 6. linda
  2 augustus 2013 / 00:51

  Gefeliciteerd met jullie 4,5 jaar samen zijn. Leuk die foto op canvas van jullie samen, dat zijn fijne herinneringen. De brownies zien er heerlijk uit. Het boek de vliegeraar heb ik pas gelezen en wil ook de andere boeken van hem lezen, wat een geweldige schrijver. Leuk artikel dit 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx