Look met het MAC Fabulousness: Warm Eyes palette

Een paar dagen geleden liet ik het prachtige palette van MAC zien, die ik heb gekocht van de bonnen die ik van mijn collega´s heb gekregen. Ik besloot er meteen mee aan de slag te gaan, maar ik was wel tevreden over de look, maar niet over de foto´s die ik met het grauwe weer had gemaakt. Helaas werd het niet veel beter weer, weinig zon gezien de afgelopen dagen. Met een bad lashes day, heb ik toch nog wel wat aardige foto’s kunnen schieten. Ik ben erg blij met het palette! Ik had ook tegenvallende berichten gelezen over deze palettes, maar ik vind de pigmentatie prima. Als ik het palette niet van bonnen kon kopen, had ik waarschijnlijk 43 euro ook teveel geld gevonden voor een palette, maar ach een mens mag zichzelf wel eens even verwennen toch.

Voor nog meer prachtige plaatjes van dit mooie palette en swatches klik dan hier.

De oogschaduws laten zich makkelijk aanbrengen en blenden makkelijk. Vooral met de rode kleur moet je wel opletten op fall-out, want ik ging wat enthousiast aan de slag met deze kleur.  Ik kon gelijk mijn foundation opnieuw aanbrengen. Ik heb deze look meerdere keren gedragen en ik vind het echt een hele mooie warme look voor overdag.

Full-face

Dit wordt zeker mijn favoriete palette van de komende tijd! Welk palette of welke oogschaduws gebruik jij graag op dit moment?

13 Reacties

 1. 19 november 2012 / 06:46

  Mooie natural look! 😀 Wel balen dat je moet oppassen voor fall-out 🙁 Voor de rest blijf ik het palette ZO leuk vinden. Hij is echt cute en aaah, supervet.

 2. 19 november 2012 / 08:04

  Meestal het Storm palette van Sleek- maar donderbruin is daar al helemaal uit verdwenen, dus in plaats van deze gebruik ik een mono van Catrice.
  Mooie ooglook! En ja, ook ik vind €43 wel veel geld:)

 3. Wendy (B)
  19 november 2012 / 11:18

  Heel erg mooi gedaan!
  Ik vrees dat ik dat bij mezelf niet kan.
  Eigenlijk nog nooit geprobeerd ook.
  Kan er mij iemand een boek noemen ivm make-up en/of verzorgingstips?

 4. 19 november 2012 / 11:46

  vind het echt zo’n cutie palette!! en je look is echt moooi!!

 5. 19 november 2012 / 12:50

  Draagbare look, ik zou zelf alleen de nude kleur op mijn gehele bewegende ooglid aanbrengen en met de donkere kleuren pas in mijn crease beginnen. Dat is mijn standaard ooglook waar ik geen genoeg van kan krijgen.

 6. 19 november 2012 / 14:40

  wauw staat heel mooi, het is een mooie warme herfstlook 😀 Wel een beetje prijzig, maar het palette is zo mooi, alleen al aan de buitenkant! ^^

 7. 19 november 2012 / 22:32

  Hele mooie look heb je ermee gemaakt! De kleuren uit dit palette vind ik erg mooi en natuurlijk het uiterlijk van het palette ook.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx