Look of the day – Blue eyes

Aan de statistieken te zien, zijn jullie allemaal lekker aan het genieten van de mooie dagen in Nederland, of zijn jullie misschien wel op vakantie. Ik vind het altijd grappig om te zien dat er met mooi weer, of met vakanties echt een dip in de statistieken te zien is. Groot gelijk, lekker genieten van de mooie zonnige dagen! Als ik iets ‘ontdekt’ heb dan draag ik het liefst de hele dag door. Dat is zo met kleding, schoenen, maar ook met make-up. Toen ik een paar weken geleden de blauwe mascara van Bourjois kocht, was ik meteen verkocht. In het begin van de middelbare school voor mij – alweer tig jaar geleden – heb ik wel eens blauwe mascara gedragen. De laatste 10 jaar draag ik alleen maar bruine of zwarte mascara, lekker veilig vond ik dat. Ik kon heel erg losgaan, maar de laatste jaren heb ik maar weinig kleur aan mijn looks toegevoegd door een mascara. Eerder koos ik voor een gekleurd lijntje onder mijn ogen.

Een tijd geleden liet ik al mijn lipbalm zien die een groot favoriet is van Bourjois en nu deze blauwe mascara. Ik was nooit zo’n Bourjois-fan, omdat ik de prijzen nogal hoog vind liggen van het merk. Toch ben ik wel eens overstag gegaan voor de schattige blush-doosjes. Gelukkig hebben onze favoriete drogisterijen regelmatig leuke aanbiedingen. De mascara bevalt echt heel erg goed en het geeft mijn wimpers een leuk blauw kleurtje.

Wat vind jij van gekleurde mascara? Draag je het wel eens, of houd je het ook maar bij het veilige zwart?

11 Reacties

 1. chucky1012
  24 juli 2013 / 06:22

  Dat staat je goed!
  Ik draag ook veel blauwe eye shadow van estee lauder en blauwe mascara van ysl. Deze laatste gebruik ik al jaren!

  Ik wens je een hele fijne dag!

  Xoxo

 2. 24 juli 2013 / 07:23

  Ik heb een soortgelijke look online haha, dus dan weet je wel wat ik er van vind ;)! Vind het erg leuk, die blauwe mascara op de onderste wimpers!

 3. margriet kuper
  24 juli 2013 / 13:46

  staat je erg leuk. Ik hou zelf ook van gekleurde mascara. Ik heb mint, paars en deze blauwe (laatste 2 van bourjois) Ben er echt fan van

 4. Linda
  24 juli 2013 / 23:03

  Vind het erg leuk, heb zelf geen blauwe of gekleurde mascara, maar zal het zeker kopen als ik het tegen kom. πŸ™‚

 5. 24 juli 2013 / 23:04

  Leuke look! En ja, ik ben ook fan van deze mascara!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx