Look of the day – Candy

Vanmorgen hebben jullie de foto’s en de swatches van het kleurrijke Sleek Candy palette gezien. Natuurlijk kon ik ook niet wachten om met de kleuren te gaan spelen. De kleuren zijn misschien zo op het oog lastig te combineren, maar ik vind het heerlijk om kleurencombinatie uit te proberen. Ik combineerde kleuren die je misschien zo los van elkaar nooit gecombineerd zou hebben, maar ik vind het wel leuk om soms wat grenzen te verleggen met looks. Dit is een look die ik ook gedurende de dag gewoon heb gedragen.Β 

Ik heb cream soda, een witte parelmoer kleur aangebracht als highlighter in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens heb ik die kleur geblend met fel groene apple sour. Β Na de felgroene apple sour, komt pear drop een limegroene oogschaduwkleur. Misschien dat je de twee groene kleuren niet samen in gedachten had, maar ik vind ze zo in mijn ooglook zeker matchen. Parma violet, de paarse matte tint heb ik aangebracht op mijn onderste wimperrand, om daar ook nog wat kleur aan te geven.

Misschien heb je het al gelezen, maar je kunt kans maken om een Sleek palette naar keuze te winnen.

Ga jij wel eens uit je comfortzone met oogschaduwkleuren? Wat vinden jullie van deze look?

16 Reacties

 1. 17 juni 2013 / 15:26

  Geweldige kleurtjes! Zelf draag ik altijd al heftige oogmake-up dus ik kan niet echt uit m’n comfort zone stappen πŸ˜€

 2. 17 juni 2013 / 17:02

  Staat je mooi! Ik ben ook wel benieuwd hoe het andersom staat. Van dat groene naar blauw omhoog!

 3. 17 juni 2013 / 20:06

  Prachtige look & mooie foto’s πŸ˜€ x

 4. 19 juni 2013 / 22:11

  Wow, heel mooie look heb je ermee gemaakt! Doet me denken aan een watermeloen qua kleurtjes πŸ˜‰ Erg mooi!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx