Look of the day – fabulousness

Ik besloot om weer eens het mooie palette van MAC erbij te maken (LE). Ik maak veel te weinig gebruik van dit prachtige palette, die alleen al prachtig is om te zien.  De kleuren uit het palette zijn erg mooi en zijn goed te combineren met elkaar.  De bordeaux rode/ paarse Sketch is wel een opvallende kleur in het palette, maar goed te combineren met de lichtere tinten. 

Gebruikte producten voor deze look:

 • Revlon day & night crème
 • Catrice Prime and fine
 • MAC skinfinish powder 020
 • MAC Soft Ochre als oogschaduwbasis
 • MAC Fabulousness Warm eyes palette
 • Catrice gel-eyeliner in black
 • Dior Curl mascara
 • CK Rush lipstick

Nu ik deze look weer gemaakt heb – heb deze look al eerder gemaakt – ben ik weer blij dat ik dit palette weer even in mijn everyday bakje/lade heb neergelegd, zodat ik weer wat vaker naar dit palette gebruik. Ik vind het doodzonde als er producten ergens in een lade liggen en ze worden nooit gebruikt.

15 Reacties

 1. 2 juni 2013 / 01:06

  Mooie ooglook! Ik heb dat ook wel met mooie paletjes, dat ik ze dan toch eigenlijk te weinig gebruik…

 2. 3 juni 2013 / 19:08

  Oh, heel mooi gedaan! Erg schattig palette trouwens:D

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx