Love the sale | Last minute zomerkleding scoren!

De zomer is nog maar net begonnen bij ons en er zijn al een heleboel mooie dagen geweest voor Nederlandse begrippen. Nu wij nog met ons hoofd bij het mooie weer zijn, is de zomercollectie alweer afgeprijsd en maken de bikini’s, strandjurkjes en korte broeken alweer plaats voor de herfstcollectie. Aan herfstkleding moeten wij voorlopig nog niet denken, het is al bloedheet in een bikini op dit moment. Wat een groot voordeel is aan de wisseling van seizoenen en het veranderen van de collectie, is dat de zomercollectie dan fors afgeprijsd wordt. Op otto.nl  zijn hele leuke items te vinden voor leuke prijsjes. Ben je nog ‘ last minute’ op zoek naar leuke zomerkleding – omdat het mooie weer toch wel ontzettend lang aanhoudt – dan ben je bij OTTO zeker aan het juiste adres.

Ik ben het mooie warme weer helemaal niet zo gewend in Nederland. Ik heb wel een paar zomerjurkjes, rokjes en shortjes, maar op een gegeven moment weet je gewoon niet meer wat je aanmoet doen. Je garderobe is er niet echt opgemaakt, dat het zulk lang weer blijft. Meestal hebben wij in Nederland een weekje mooi weer en dat is het weer over. Nu blijft het mooie weer toch wel erg lang en is het meteen een goed excuus om te gaan shoppen. Er is ook niets leukers dan lekker gaan sale shoppen! Goedkoop een hele leuke bikini scoren met een bijpassend jurkje? I like!

Heb jij nog leuke sale items gescoord die je met ons wil delen? Of heb je soms bepaalde items op het oog waar je van hoopt die in de sale tegen te komen? Ik heb zelf ook regelmatig wel eens gewacht op de sale met het kopen van een bikini of jurkje.

 

 

6 Reacties

 1. 1 augustus 2013 / 15:21

  Ik heb nog een aantal leuke shorts gekocht voor €4 per stuk :3

 2. 1 augustus 2013 / 16:55

  Ik heb wel genoeg gekocht de afgelopen tijd!
  Tijd om te sparen!

 3. linda
  2 augustus 2013 / 00:45

  Nee, bij mij komt er niets nieuws meer bij, ik heb genoeg voor nu. Maar de sale is erg verleidelijk.

 4. 2 augustus 2013 / 23:00

  Ik heb een aardige verzameling shorts en rokjes, ik zou er alleen graag nog wat leuke jurkjes bij willen. Ik heb onlangs wel een paar hele leuke gekocht bij H&M.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx