Lovely Randomness

Drie favorieten die ik de laatste tijd erg graag gebruik. De MSF in Porcelain Pink is een product wat ik laatst heb gekocht en sindsdien erg graag gebruik. De andere twee producten heb ik al wat langer in mijn stash en heb ik weer herontdekt. 

Ik draag graag eyeliner en 9 van de 10 keer draag ik ook zwarte eyeliner. Ik wissel mijn zwarte eyeliner wel eens af met een gekleurd oogpotloodje. De paarse eyeliner had ik al een lange tijd in mijn bezit, maar ik gebruikte eigenlijk toch weer bijna altijd mijn zwarte eyeliner. De paarse liet ik weer liggen in mijn stash. Tijdens het opruimen van mijn stash kwam ik deze weer tegen en de afgelopen dagen heb ik weer gekozen voor de paarse eyeliner. Erg mooi met neutrale make-up voor de rest.

Essence Like a trip to NY.  New York is de stad die nooit slaapt, de stad waar altijd genoeg te doen is. De geur ruikt erg fris, zoet en vooral erg fruitig.

Geurnoten:

 • Topnoten: kardemom, elemi, grapefruitschil, cranberry
 • Hartnoten: roos, datura
 • Basisnoten: cederhout, wit hout, amber

De prachtige MSF Porcelain Pink ‘Soft pinky coral with gold veining’  heeft in korte tijd echt mijn hart veroverd en ik blijf het echt een plaatje vinden.

Heb jij ook wel eens een product herontdekt?

16 Reacties

 1. 4 februari 2013 / 15:39

  Ik vind de paarse eyeliner wel wat hebben, alleen hij lijkt erg dik?

  • 4 februari 2013 / 20:16

   Het is wel even oppassen om met de eyeliner een dun lijntje te maken, maar het is wel mogelijk. Op de swatches heb ik hem wat dikker aangebracht. Paars is gewoon weer eens wat anders hè!

 2. 4 februari 2013 / 15:53

  porcelain pink is erg mooi en die eyeliner zeer zeker ook!

 3. 4 februari 2013 / 17:29

  Wat is die paarse eyeliner mooi zeg! Staat je goed.

 4. 4 februari 2013 / 20:03

  Essence Like A Trip To New York liefde. <3 Ik hem hem ook en hij ruikt heerlijk naar sinaasappels vind ik! De eyeliner staat je goed! Ik kan me niet goed herinneren dat ik een product heb herontdekt. Lijkt me wel grappig om mee te maken.

 5. 4 februari 2013 / 20:29

  wauw de MAC ‘Soft pinky coral with gold veining’ is prachtig!

 6. 4 februari 2013 / 20:58

  Ja, Blanc de Chanel. Ooit eens gekocht en slechts eenmaal gebruikt. Toen ging ik beautyblogs lezen en snapte ik eindelijk waar het goed voor was:)

 7. 4 februari 2013 / 21:24

  Toen ik dit artikel las bedacht ik me dat ik ook nog 2 essence geurtjes heb! Ga ze weer eens gebruiken, want ze zijn eigenlijk best wel lekker!

 8. 4 februari 2013 / 22:53

  MSF Porcelain Pink is prachtig!!! De paarse eyeliner spreekt me ook wel aan, inderdaad een keertje wat anders 🙂

 9. 5 februari 2013 / 18:42

  Porcelain Pink ik zo mooi, baal zo dat ik te laat was laatst toen die her-verkocht werd :(.
  Leuk artikeltje! 😀

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx