Lovin’ Autumn Jewellery

Collage5

We zijn allemaal gek op sieraden. In mijn blog over de statement kettingen liet ik jullie al weten dat ik gek ben op grote kettingen. In deze blog nemen we alvast een kijkje naar de sieraden trends van deze herfst. Op beslist.nl kun je al verschillende sieraden zoeken die helemaal in de stijl van deze  herfst zijn. Jij kunt dus alvast een paar pareltjes aanschaffen voor deze herfst.

Klassieke juwelen
Deze herfst zijn de klassieke juwelen weer helemaal terug. Parelkettingen en grote schakelkettingen voeren de boventoon. Ook de klassieke diamanten kettingen komen weer helemaal terug. En heb je misschien nog ergens een zilveren hangketting liggen met een bedeltje eraan? Bewaar deze dan goed, want deze herfst is dat de subtiele manier om een sieraad te dragen.

Lange kettingen
Wat we deze herfst weer veel gaan zien zijn lange kettingen. Zeker bij de mooie jasjes die deze herfst mode worden staan deze lange kettingen heel mooi. De jasjes hebben vaak een mooie taille en door de lange kettingen lijk je slanker. In verschillende herfstcollecties zijn al lange kettingen met grote hangers te vinden. De meeste in een mooie klassieke stijl.

Grote oorbellen
Als je een beetje hebt meegekeken met de fashion week, dan is het je vast opgevallen dat veel modellen met extreem grote oorbellen de catwalk werden opgestuurd. Niet ieder exemplaar is even draagbaar in het echte leven, maar het geeft wel aan dat de oorbellen lekker groot mogen deze herfst. Vooral veel gouden en parelmoer kleurige oorbellen waren er op de catwalk te zien. Het is eigenlijk een soort variant op de statement ketting, alleen dan een statement oorbel.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Beslist.nl 

6 Reacties

 1. 26 augustus 2013 / 15:23

  had niet verwacht dat langere kettingen weer in zouden worden 😀

 2. 26 augustus 2013 / 16:11

  Ik heb een heleboel sieraden maar draag vaak hetzelfde. Wil wel graag nog eens zo’n statement ketting!

 3. 26 augustus 2013 / 20:14

  Zelf draag ik bijna geen sieraden. één zilver armbandje en een zilver kettinkje. Toch vind ik de foto’s erg mooi, daar hou ik wel weer van haha!

  xx

 4. 26 augustus 2013 / 23:05

  Ja mooi! Als ik zo een ketting draag doe ik ook geen oorbellen en is mijn outfit heel basic. Dan vindt ik het het mooist!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx