Marc Inbane | Natural tanning spray

De decembermaand heeft zijn intrede gedaan en onze huidjes worden maar bleker en bleker. Ook ik ben super bleek en al helemaal in de winter is er geen kleur te bekennen op mijn lijf. Onder de zonnebank liggen vind ik heerlijk, maar of het gezond is dat is een ander verhaal.   Hoe krijg je dan je huid een paar tinten donkerder? Ik probeerde het uit met Natural tanning spray van Marc Inbane.

Ik heb het niet op mijn gezicht getest, omdat mijn gezicht en hals ontzettend gevoelig zijn. Ik heb niet zoveel zin om rond te lopen met allemaal rode bultjes op mijn gezicht als reactie van bijvoorbeeld deze natural tanning spray. Dat ligt niet aan de spray dus, maar aan mijn gevoelige huid van mijn gezicht. Ik wilde de spray graag testen, waardoor ik besloot om het op mijn lijf te proberen. Na het douchen sprayde ik de natural tanning spray over mijn lijf heen.  Stiekem was ik bang geworden door de vele horrorverhalen die je hoort over zelfbruiners en tanningsprays. Zou ik er uit komen te zien als een wandelende wortel? 

De natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. Je kunt het zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten zonder vlekken, strepen of het bekende worteleffect. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik en wordt voornamelijk voor het gezicht en hals gebruikt (in verband met mijn gevoelige huid testte ik op mijn lijf in plaats van op mijn gezicht). De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen, maar dit kan versnelt worden door een haardroger. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

De natural tanning spray voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. Dankzij de natural tanning spray hoef je niet meer in aanraking te komen met de schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank. Het product is geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam. Daarnaast is de natural tanning spray verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo.Je zult verstelt staan van het resultaat! Alsof je een welverdiende zonvakantie achter de rug hebt!

Mijn huid is door de natural tanning spray een heleboel tinten donker te worden en blijft een paar dagen goed te zien op je huid. Het is even wennen om de spray op de juiste afstand ( ongeveer 30 cm) te houden en op een goede manier aan te brengen op je huid.  Wanneer je de natural tanning spray gebruikt hebt is het verstandig om donkere kleding aan te trekken, want het kan een paar uur duren voordat  het product totaal in je huid is ingetrokken. Een paar uur later kan het namelijk nog wat aangeven, dat is de laag die je huid niet opneemt en teveel is aangebracht. Wanneer je gaat douchen wordt deze laag verwijderd en wat al door je huid is opgenomen blijft 4-5 dagen goed zitten. Ik vind dat ik een hele mooie natuurlijke bruine kleur heb gekregen in plaats van een vreemde oranje-achtige kleur!

Je kan de Marc Inbane Natural Tanning Spray bestellen op de site voor €39,95.

Help jij je huid een handje in de winter om een mooi kleurtje te krijgen?

11 Reacties

 1. 4 december 2012 / 15:09

  Ik heb deze ook. Alleen nog niet geprobeerd.
  Ben nu wel benieuwd.
  Liefs, xxx

 2. 4 december 2012 / 15:33

  Oeh lijkt me fijn want ik ben bestwel bleekjes ^^ Dus een klein natuurlijk tintje kan ik wel gebruiken 😀

 3. Roos
  4 december 2012 / 18:08

  Ik gebruik geen self tanner voor mijn lichaam in de winter heel soms voor mn gezicht, doorgaans vind ik het wel prima om wat lichter te zijn in de winter, dit lijkt me wel een fijnmproduct, iet er erg natuurlijk uit.

 4. 4 december 2012 / 18:25

  Ik vind de verpakking niet erg aantrekkelijk voor een zelfbruiner.. Ik ben ook echt een kluns in het gebruik van zo’n spray :’) Omdat ik ZO bang ben voor gekke vlekken, ga ik heel onhandig doen en krijg ik juist vlekken.

 5. 4 december 2012 / 18:42

  Ik heb deze ook, maar begon hem pas sinds kort te waarderen. Hij is echt super fijn.

 6. Barbara
  4 december 2012 / 20:02

  Ik heb ‘m ook…wat leuk dat je ‘m nu hebt getest! Hij bevalt mij ook prima! Je maakt hele mooie foto’s trouwens.

  • 4 december 2012 / 23:08

   Fijn dat hij jou ook zo goed bevalt! Dank je wel voor het leuke compliment!

 7. 5 december 2012 / 14:09

  Ik ben Indisch, dus ik heb dit helemaal net nodig:)

 8. 5 december 2012 / 16:27

  Ahh dit is echt een uitkomst voor mij! ik ben zo bleek in mijn gezicht.. Het lijkt me best handig!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx