Maybelline The Rocket Volum’ Express Mascara

Mascara, ik kan écht niet zonder. Als ik geen mascara draag dan krijg ik altijd opmerkingen of ik ziek ben. Ik zie er dan ook echt vermoeid/ziek uit en door mascara krijg ik meteen toch een frisse blik en voel ik mij gelijk wat beter haha. Wat mascara allemaal al niet voor je humeur kan doen hè. Ondanks dat ik niet zonder mascara kwam heb ik toch wel een haat liefde verhouding met mascara!  Ik heb in mijn leven al tientallen mascara’s getest en op dit moment vind ik een hele goedkope mascara van Catrice het allerbeste. 

Na regelmatig de naam van deze mascara voorbij te hebben zien komen, met geweldige swatches en wimpers met heel wat volume.  Die wimpers wil ik ook! Ik heb alleen een flink nadeel, want 9 van de 10 als een mascara geweldig werkt bij anderen, dan doet dezelfde mascara bij mijn wimpers hélemaal niets! Benieuwd hoe het met deze mascara is en of deze mascara mijn wimpers 8 keer voller maakt en ook nog eens verlengt. Deze mascara schijnt goed zwart te zijn, dat klinkt al erg prettig.

Helaas is deze mascara ook weer een typisch gevalletje van een mascara die bij mij écht niet werkt. Ik baal nu alweer, want ik heb echt hele goede swatches van deze mascara gezien, maar bij mijn wimpers werkt het gewoon niet.

Deze mascara maakt echt een warboel van mijn wimpers en dat vind ik zelf niet prettig. De separatie van zowel mijn onderste- als mijn bovenste wimper is heel ver te zoeken. Dit zijn twee laagjes op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers! Verlengen doet de mascara wel bij mijn wimpers, dat is wel een positief punt. De mascara is ook lekker zwart, vind het maar niets als een mascara niet goed zwart is.

De Maybelline Rocket mascara is te koop bij de bekende drogisterijen voor een prijs van €14,49. Voor een mascara uit de drogist vind ik dat een hele hoge prijs! Ik kocht hem tijdens de actie van Kruidvat voor €8,00 en deze is nog tot en met morgen aan de gang! Zelf zou ik hem dus niet opnieuw kopen, omdat ik het effect niet mooi vind op mijn wimpers.

20 Reacties

 1. 16 maart 2013 / 15:29

  Ziet er goed uit! Ik heb zelf pas voor de 2e keer de Falsies Flare mascara gekocht, ook van Maybelline.

 2. 16 maart 2013 / 15:46

  Zonde van het geld joh! Ik heb het sowieso niet op die Maybelline mascara’s, ze doen niks voor mijn wimpers. :/

  • 16 maart 2013 / 17:48

   De ene keer vind ik maybelline mascara’s erg fijn en andere keer echt 10 x niets 🙁

 3. 16 maart 2013 / 15:55

  Jammer dat hij tegenvalt ja! Zonde van je geld, ookal heb je dan korting gehad.

 4. 16 maart 2013 / 16:30

  Wat jammer! Ik ben namelijk wel enorm enthousiast over deze mascara.. Maar met jou effect zou ik ook niet tevreden zijn.

  • 16 maart 2013 / 17:48

   Ja ik heb bij een heleboel meiden echt geweldig effect gezien van deze mascara, maar mijn wimpers zijn ontzettend eigenwijs!

 5. 16 maart 2013 / 17:44

  Wat zonde! En het borsteltje zag er nog zo veelbelovend uit.

 6. 16 maart 2013 / 17:52

  Ik heb ook al talloze mascara’s geprobeerd maar één van de allergoedkoopste: essence BIG! curl, werkt voor mij gewoon écht super.

  • 16 maart 2013 / 18:00

   Ik ben ook meer van de budgetmascara’s. Ik vind het effect vaak veel mooier dan de duurdere mascara’s. De Big Curl ga ik onthouden, heb namelijk wel een nieuwe mascara nodig 🙂

 7. 16 maart 2013 / 18:13

  Hmmz.. misschien dat ie voor mijn wimpers wel mooi is :3

 8. 16 maart 2013 / 20:48

  Jammer van de tegenvaller! Ik gebruik zelf de mascara van l’oreal paris en die vind ik echt enorm fijn 🙂 Ik vind deze ook echt te duur!!

 9. 17 maart 2013 / 16:47

  Ik vind het een fijne mascara maar hij klontert wel een beetje

 10. 17 maart 2013 / 20:32

  Jammer, meestal vind ik de mascara’s maybelline wel fijn maar deze niet

 11. 22 maart 2013 / 19:39

  Wat zonde Kelly! 🙁 Ik heb n.a.v. mijn review over The Rocket eigenlijk alleen maar positieve geluiden gehoord van meisjes die hem ook gekocht hadden. Maar hey, nog genoeg mascara’s die ook door jou getest willen worden!

  • 22 maart 2013 / 20:25

   Ik was onder andere door je review erg enthousiast geworden en met een leuke actiekorting kocht ik hem ook. Maybelline mascara doen wel vaker lastig bij mij, mijn wimpers hebben het niet zo op maybelline mascara´s!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx