Mijn favo songs van dit moment #1

Favorieten songs die hebben wij allemaal wel toch? Songs die je regelmatig opzet, of zelfs op repeat laat staan tot dat iemand er gek van wordt? Ik heb niet een alle daagse smaak hoor ik wel eens van mensen, maar ik hoop dat jullie mijn favorieten kunnen waarderen.

Sharon Doorson was al één van mijn favorieten bij the voice of holland en ik baalde ontzettend toen zij de Voice moest verlaten. Ik had graag nog meer van haar willen horen, maar ergens wist ik ook wel dat zij met haar stem er ook wel zou komen zonder de Voice! Haar eerste single Fail in love is pas uitgekomen en ik vind het een ontzettend heerlijk nummer. Ik denk dat ik vast niet de enige bent, want deze single ligt heerlijk in het gehoor!

Jessie J vind ik echt een hele goede zangeres. Ik vind haar stem, haar attitude en haar perfomances echt te gek. Naast dit nummer Who you are ben ik ook gek op haar hele cd.

Frank Ocean, die misschien wel bekender is omdat hij biseksueel zou zijn, dan om zijn nummers. Ik vind het vreselijk dat de wereld hem zo ontzettend afkraakt en op dit moment is hij er ook doodziek van. Frank Ocean is een geweldige zanger waar ik zelf de hele dag naar kan luisteren.

Dit is muziek waar je mij kan wakker maken. Heerlijke r&b muziek die naar mijn mening veel te weinig wordt gemaakt!


Rita Ora wordt steeds bekender over de hele wereld. Ik vind haar een hele goede zangeres met een eigen geluid! How we do vind ik heerlijk ‘party nummer’

Een prachtige emotionele versie van Nobody’s perfect van Jessie J!

Wat vinden jullie heerlijke nummers op dit moment? 

Share:

5 Reacties

 1. 26 september 2012 / 19:01

  Dat liedje van Sharon is idd leuk 🙂 Ze heeft een prachtige stem, maar jammer van haar persoonlijkheid 😛

 2. 26 september 2012 / 19:17

  Leuke liedjes. Die van Sharon kende ik nog niet eerlijk gezegd. ik luister zoveel verschillende dingen haha maar zal er een paar neerzetten.

  Alicia Keys – Not even the king
  Nelson Freitas ft Laise Sanchest – oh que sab
  Jennifer Hudson – No one gonna love you
  Trey Songz – Won’t Make A Foul Outta You
  Yalin – Kasma
  Shakira ft Pitbull – Rabiosa
  Tarkan feat. Ozan Colakoglu – Ask Gitti Bizden
  Ravidson – Apaixoná
  Selena Gomez – Love you like a love song
  Jennifer Lopez ft Flo Rida – Goin in

  en zo kunnen we nog wel even doorgaan

 3. 27 september 2012 / 14:47

  Ik luister de laatste tijd weer erg veel naar opera:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx