Mooie lakjes | Ciaté

Ik ben dol op mooie, bijzondere, geweldige lakjes. Qua finishes ben ik altijd op zoek naar de meest aparte nagellakleur, maar ook naar aparte flesjes ben ik graag op zoek. Een nagellakmerk waar ik onder de indruk van ben, deze mening is gebaseerd op twee lakjes die ik in mijn stash heb zitten. Ik vind de flesjes geweldig en ik kijk ook graag naar deze twee schatjes. Ik heb geen halve stash van Ciaté, omdat ik het merk daarvoor veel te prijzig vind, maar ik moest en zou een flesje met zo’n te schattig strikje hebben. Ik heb wel echt een zwak voor strikjes.

Naast de geweldige verpakking, die diverse andere merken gewoon klakkeloos overnemen (H&M vorig jaar) vind ik de lakjes ook van goede kwaliteit. Ik vind dat het voor de prijs (van €11,99) ook allemaal wel tiptop in orde mag zijn. Maak kennis met twee totaal verschillende kleuren van Ciaté.

Deze kleur lijkt op de foto glanzend te zijn, maar dat komt door mijn flits. Access all areas is namelijk een matte crème kleur. Ik ben zelf niet zo fan van matte kleurtjes, maar dat los ik gewoon op door een shiny topcoat er over heen te doen. Deze kleur vind ik wel helemaal geweldig. Access all areas dekt aardig in twee lagen – op de foto’s draag ik twee lagen – maar een derde laagje zou geen kwaad kunnen doen.

Om nog maar even in de Twilight-sferen te blijven nu de film er aan zit te komen, dit lakje draagt zelfs de naam Twilight. Dit is hele mooie duistere lak met gouden shimmers erin. Dit is mijn favoriet van deze twee en ik draag dit lakje dan ook erg graag. Sowieso ben ik al snel om als ergens gouden shimmers in verwerkt zitten. Ik draag twee laagjes en dat is voldoende dekking.

De lakken van Ciaté blijven zo’n drie dagen zitten bij mij en beginnen dan te chippen.

Ciaté lakken kosten €11,99 per stuk en ze zijn onder andere te koop bij Beautymoods

18 Reacties

 1. 14 november 2012 / 07:37

  Ik ben ook fan. Heb je al gekeken bij SaZ jewelry? Er zijn nog 6 lakken in de sale voor fe helft!

  • 14 november 2012 / 08:19

   Dank je wel voor de geweldige tip!! Helaas niet helemaal mijn kleurtjes 🙁

 2. 14 november 2012 / 07:45

  Wauw erg mooie lakjes! Voor al de rode vind ik mooi. <3 De potjes zelf vind ik er al erg tof uit zien!

 3. 14 november 2012 / 08:28

  Mooie kleurtjes! Vind de lakjes van Ciaté sowieso fijn!

 4. 14 november 2012 / 11:39

  Ah wat een leuke lakjes en ook dat strikje is echt te schattig haha. Ik vind vooral het donkere lakje wel heel erg mooi met de glitters erin.

 5. 14 november 2012 / 13:53

  Deze zijn inderdaad heel leuk! Zelf wil ik ook altijd nog een lakje van dat merk, vind het zo schattig.

  • 14 november 2012 / 14:23

   Ja zo’n flesje staat ook gewoon echt super als decoratie!

 6. 14 november 2012 / 19:10

  Mooie lakjes! Ik vind de flesjes altijd zo leuk 😀

 7. 15 november 2012 / 13:53

  Wauw, die zijn zeker mooi! ^^ Heerlijke kleurtjes.

 8. 20 november 2012 / 09:10

  Je zou deze lakjes alleen al kopen om de mooie verpakking. ^_^

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx