Mrs en ms Glitter van Essence

Een confetti bom die is afgegaan over je nagels. Grote stukken confetti vliegen je om je oren met deze combinatie van Essence. Mrs en ms glitter zou deze combinatie net zo gevaarlijk zijn als de Mrs en ms smith? Twee toffe kleuren glitters als topper voor over je nagellak. Essence heeft weer eens een leuke topper bedacht! 

Onlangs konden jullie de swatches zien van vier Oh my gosh lakjes. Waaronder het prachtige lakje baby blue. Ik besloot baby blue iets op te leuke en er een special effect topper van Essence over heen te doen. De special effect toppers van Essence zijn erg succesvol en ook ik heb een paar exemplaren van deze toppers in mijn stash. Night in Las Vegas, de beroemde flakies van één van de budgetmerken. Daarnaast zijn er nog twee glitter toppers die erg geliefd zijn bij mij. Vandaag is het de beurt aan een vrijwel nieuwe topper,  namelijk mrs en ms glitter.

Mrs en ms glitter is een doorzichtige nagellak/ topcoat(die er voor zorgt dat je nagellak langer mooi houdt) met toevoegde grove stukken glitter in de kleuren blauwe en groen.

 

De doorzichtige lak bevat in het potje erg veel glitters, maar wanneer je het kwastje uit het potje haalt zie je maar een enkele glitter op het kwastje.  Op de foto zie je er wel geteld één. Dit betekende dat ik voor het resultaat wat ik op bovenstaande foto heb drie lagen er van moest aanbrengen om een beetje glitter op mijn nagels te krijgen. Het kwastje pakt de grove glitters niet goed genoeg op en dat is wel erg jammer.  Het zou fijner zijn geweest als je gewoon in één laag een leuke glitterlaag kan toevoegen aan je nagellak.

De special effect toppers kun je vinden bij de filialen van kruidvat met een tweede Essence schap  en de prijs is €1.99

10 Reacties

 1. 24 oktober 2012 / 07:16

  Ik heb hem ook en heb er ook een beetje een dubbel gevoel bij! Hij is erg mooi, maar valt ergens toch tegen op de nagels!

 2. 24 oktober 2012 / 07:35

  Dat is vaak het nadeel van die grove glitters: je moet goed in het potje vissen. En in meerdere lagen heb ik geen zin. Wel mooie glitters!

 3. 24 oktober 2012 / 09:53

  Wat raar dat het lijkt alsof er veel glitters in zitten en er zo weinig op het kwastje komen.. bummer..

 4. 24 oktober 2012 / 10:14

  Ik heb deze topper nu al een paar keer in de handen gehad, maar hem dan toch weer teruggezet. Waarom weet ik niet, want ik vind hem wel heel erg mooi haha. Ik denk dat ik hem binnenkort toch maar eens echt ga kopen.

 5. 24 oktober 2012 / 13:22

  Leuke topcoat maar zelf vind ik ze net iets te groot, terwijl ik ze wel leuk vind op jou nagels

 6. 26 oktober 2012 / 13:42

  Vind het een mooie glitter maar wel jammer dat ze niet zo mooi over de nagels verplaatst..

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx