Musthave voor de winter | Lemony Flutter van Lush

Tot mijn grote verbazing had mijn favoriete product van Lush Lemony Flutter nog geen eens een review op mijn site, terwijl ik hem iedere zo aanraad! Lemony Flutter is echt een musthave voor mij voor het hele jaar door, maar in de winter kan je toch echt niet zonder. Vandaag een musthave tip voor de winter dus! 

 

Ik heb inmiddels alweer mijn derde potje Lemony Flutter. Eerst dacht ik ook nog wat een onzin om speciaal een product aan te schaffen om op mijn nagelriemen te smeren, maar na een proefmonstertje van de Lush was ik om. Wanneer je dit voor de eerste keer op je nagels/nagelriemen etc. smeert (het product kan ook op andere droge plekken worden gebruikt) dan wil je gewoon niets anders meer. Ik kan mij voorstellen dat je even aan de geur moet wennen, wanneer je nog niet bekend bent met het product, maar ben je wel geïnteresseerd dan raad ik je toch aan om eerst even aan het product te gaan ruiken in de Lush.  De geur is namelijk erg aanwezig en heftig, het ruikt naar citroen. Ik vind de geur echt goddelijk, maar mijn vriend bijvoorbeeld walgt er gewoon echt van wanneer ik mijn nagels er mee heb ingesmeerd.

Wat zegt Lush over Lemony Flutter?

Dit is zo’n product waarvan je misschien denkt: waarom een speciaal product voor nagelriemen? Nou, geloof ons, dit is een van onze best verkopende producten, want onze liefhebbers zijn eigenwijs (gelukkig, daar houden we wel van!) en smeren het op elk stukje huid dat droog is! Maar het is dus in eerste instantie ontwikkeld voor je nagelriemen, de cacaoboter en allerlei andere oliën en boters zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden. Dat bevordert de nagelgroei, dus als je nagels snel splijten en breken is dit het wondermiddel! Het ruikt heerlijk naar citroen, dat is goed voor je humeur maar helpt ook om je nagels wat op te lichten, dus als je nagels wat verkleurd zijn moet je dit zeker ook een paar dagen achter elkaar gebruiken, ze knappen er enorm van op. Wij gebruiken het ook op onze hielen, ellebogen, tenen en andere droge plekjes. Briljant! Zin in superzachte en schone handen? Verwen je tengeltjes eens met een mix van een schepje Ocean Salt en een klodder Lemony Flutter. Mengen, flink inmasseren en afspoelen met warm water. Heerlijk…

Ik vind Lemony Flutter echt een wondermiddel voor mijn handen en nagelriemen. Ook smeer ik het wel eens op droge plekken op mijn lichaam en daar werkt het ook fantastisch voor. Ik kan echt niet meer zonder en dat mijn vriend er zo van walgt kan mij dan even niets schelen.

De crème ziet er in het potje uit als een boter, maar wanneer de crème in aanraking komt met de warmte van je huid komen de oliën vrij en verandert de boterachtige substantie meer in een goed smeerbare crème op oliebasis. Het duurt wel even voordat de boter/olie goed is ingetrokken, daar moet je je handen wel even de tijd voor nemen. Ik masseer mijn nagelriemen erg graag mee als ik tv kijk!

In het potje zit 50 gram, dat lijkt misschien weinig, maar je doet er echt ontzettend lang mee. Het product is helaas maar een jaar houdbaar, waardoor ik nog nooit een potje helemaal heb opgemaakt. Lush zou eigenlijk dit in kleinere potjes uit moeten brengen, 30 gram bijvoorbeeld lijkt mij wel een mooie hoeveelheid.

Lemony Flutter is niet alleen goed voor je nagelriemen, maar ook voor de gezondheid van je nagels. Het maakt je nagels sterker, ze worden er gezond van en de eventuele verkleuringen door nagellak worden ook een stuk minder door het gebruik van Lemony Flutter.

Lemony Flutter is wel aardig aan de prijs, namelijk €10,65.  Lemony Flutter is te koop bij de winkel en in de Lush Webshop!

Hebben jullie wel eens Lemony Flutter gebruikt?

13 Reacties

 1. 14 december 2012 / 07:55

  Ik ben aan mijn tweede potje toe, maar de geur begint me enorm tegen te staan. Toch maar weer eens pakken, want met dit weer zijn mijn handen superdroog.

 2. Wendy (B)
  14 december 2012 / 08:21

  Ik smeer het op mijn knietjes en elleboogjes 🙂

 3. 14 december 2012 / 08:30

  Ik heb deze sinds augustus al op mijn wishlist staan, maar helaas geen Lush hier in de buurt. Online bestellen is ook een optie, maar door de verzendkosten wordt het dan zo duur! En ik zou niet weten wat ik erbij mee moet bestellen, want ze hebben zoveel lekkers!

  • Wendy (B)
   14 december 2012 / 14:32

   The Comforter 🙂
   Heerlijke Bubble Bar 🙂

 4. 14 december 2012 / 09:00

  Absoluut een musthave, zeker in de winter. Ik ben inmiddels aan mijn 3e potje begonnen en kan nooit meer zonder!

 5. 14 december 2012 / 11:02

  In eerste instantie vind ik dit een super fijn product, maar de geur blijft voor mij te lang hangen en na een tijdje vind ik m zelfs echt vies ruiken, dat vind ik wel erg jammer want daardoor gebruik ik m eigenlijk nooit.

 6. 14 december 2012 / 18:46

  Love it! Echt heerlijk spul dit 🙂

 7. Joyce
  14 december 2012 / 19:45

  ik smeer hem de laatste dagen echt onwijs veel. het koude weer zorgt ervoor dat mijn vingers pijnlijk worden en snel uitdrogen.. Lekker spul! 🙂

 8. 17 december 2012 / 13:21

  Ik vind de prijs nog best meevallen, als je kijkt hoeveel winters hij meegaat! Ik heb er zelf een sample van, maar als ik bij Lush ben, ga ik zeker een hele pot kopen. Hij is fiiijjjn! <3

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx