My Cup Of Tea

Collage88+Een tijdje geleden had ik een super leuk artikel gelezen, in een tag -vorm op de website van Alyssa. Ik heb een schriftje waar ik allerlei dingen in opschrijf, maar die was al een tijdje hartstikke vol. Toen ik vorige week een nieuw schrift kocht en de oude erbij pakte, om nog wat ideeën over te schrijven, zag ik ook deze tag staan! Bij deze tag is het de bedoeling dat je in een aantal steekwoorden gaat vertellen wat jouw ‘kopje thee’ is. Benieuwd wat er allemaal bij mij past en waar ik gelukkig van word of wat er echt bij mij past.

Timothy

Nog steeds ben ik erg gelukkig met Tim en zijn wij volgend jaar zelfs alweer vijf jaar samen. Inmiddels wonen wij ook alweer een jaar samen en gaat alles super goed!

Senna

Naast Timothy, heb ik een tweede liefde gevonden vorig jaar, namelijk onze lieve kat – ze is inmiddels niet echt een kitten meer – Senna. Wil je meer over Senna lezen?

Koken

Sinds vorig jaar, het is een beetje begonnen toen ik op mijzelf ging wonen. Daarvoor kookte ik maar weinig, geen tijd/geen zin etc. Toen ik uit huis ging moest ik natuurlijk wel koken en bleek ik het ook nog eens leuk te vinden.  Het enige wat ik echt niet leuk vind is het maken van cupcakes en allerlei andere zoete dingen. Doe mij maar een lekkere maaltijd, die niet iedere dag hetzelfde is.

Actief

Actief staat misschien een beetje raar, maar ik kon het niet anders in één woord omschrijven. Ik kan niet zo goed niets doen of stilzitten. Het is niet dat als ik een gek in het rond loop/ren, maar ik moet iets omhanden hebben. Ik kan prima een paar uur naar een filmpje kijken, maar dan ben ik ook iets aan het doen. Zoals mijn vriend urenlang niets kan doen, dat kan ik écht niet. Dat bedenk ik mij wat er allemaal nog gedaan moet worden en anders verzin ik wel iets – was doen kan altijd.

Slapen

Ik houd mij heel wat uren bezig met slapen, of het plannen van de uren dat ik slaap. Dat is een beetje een tik geworden, dat ik in de avond al uitreken hoe laat ik naar bed moet om zoveel uur te slapen. Ik ben een echte slaapkop en heb echt wel mijn 8 uur slaap nodig. Ik vind slapen echt heerlijk en zodra mijn hoofd het kussen raakt ben ik vertrokken.

Blazers

Ik ben er al eens eerder eerlijk vooruit gekomen. Ik heb veel en veel te veel blazers, maar ik vind ze allemaal zo leuk. Als ik een nieuwe collectie voorbij zien komen op het scherm – dat is ook het grootste probleem dat ik teveel op het internet te vinden ben – dan wil ik het eigenlijk meteen hebben. Gelukkig weet ik mij heel vaak ook goed in te houden, maar ik haal de 25 jasjes zeker wel.  Je kan ze gewoon overal bij combineren en in de winter trek ik ze gewoon lekker over iets heen, dan heeft deze koukleum het ook niet zo koud.

Sneakers –  stoere schoenen/boots

Ik ben echt geen hakken meisje. Helemaal niet echt een meisje meisje. Zoete outfits met een heleboel tirelantijntjes, strikjes etc. dat zul je mij niet snel zien dragen. Ik heb wel wat hakken in mijn kast, maar die zijn allemaal net wat stoerder/grover. Ik ben gek op sneakers van Nike, Converse & Vans. Ook draag ik graag boots, als het allemaal maar lekker plat is en lekker loopt.

Bloggen

Naast het werken in de Kinderopvang wat ik graag doe, vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd te bloggen. Op mijn vrije dagen plan ik ook helemaal wat ‘bloguurtjes’ in. Ik vind bloggen vaak ook echt lekker ontspannend werken en tevens is het ook een mooie oplossing voor de verveling. Sinds ik een blog ben begonnen is de verveling weg!

Foto’s

Ik ben gek op het maken van foto’s. Ik maak foto’s van werkelijk alles! Regelmatig update ik foto’s via Instagram! Ook ga ik regelmatig op pad met mijn Canon 1100D om foto’s te maken van random dingen. Ik kan hele dagen foto’s maken, vind het echt heel erg leuk!

R&B

Ik ben gek op R&B muziek en ook wel een vleugje hiphop! Niet iedereen verwacht dat bij mij en dat levert nog wel eens rare momenten op als ze naar mijn muzieksmaak vragen. Ik vind het gewoon heerlijke muziek! Het is niet zo dat ik alleen maar daar naar luister ik kan bijvoorbeeld Ed Sheeran, The Script en Emeli Sandé ook heel erg waarderen.

Ik ben wel erg benieuwd, wat is nou jou ‘Cup of Tea’?

 

17 Reacties

 1. 20 augustus 2013 / 15:36

  ik heb ‘m laatst ook gedaan 😀 echt een leuke tag!

 2. 20 augustus 2013 / 16:19

  Ja deze heb ik toen ook gelezen, erg leuk artikel!

 3. chucky1012
  20 augustus 2013 / 19:05

  Wat leuk om dit te lezen…….
  Het is goed voor je als je heel veel uren slaap nodig hebt om dan op tijd naar bed te gaan! Stilzitten of een uren naar een film kijken kan ik ook niet! Dan staat nl. mijn turbo aan….. hihihihi…..
  Fijn dat je al bijna een jaartje samenwoont….. Hahahaha ja Senna is zo schattig en mooi!
  Ik ben ook een koukleum maar geef mij maar hele dikke truien en een maillots en dikke panty’s! Dan blijven mijn benen ook altijd warm en ook de rug!
  Maar dat komt door ziekte…..

  Fijne en mooie avond!

  Xoxo

 4. 20 augustus 2013 / 21:56

  Wat een leuke tag, deze kende ik nog helemaal niet! Wellicht neem ik m wel over, want hij is wel echt leuk 😀
  Leuk om te lezen dat je in de kinderopvang werkt, lijkt mij ook leuk om te doen. 🙂
  En jouw Tim is stiekem een Timothy! Ik heb een echte Tim. (haha)

 5. 20 augustus 2013 / 22:26

  He dit is leuk, zo’n artikel had ik nog nooit gezien! Heb jij echt zoveel jasjes joh? Wauw! Haha

 6. linda
  21 augustus 2013 / 00:56

  Wat een originele tag en super leuk om te lezen…..jij bent een koukleum, ik heb het altijd warm, beiden zijn niet fijn. Slim dat je nadenkt bij hoeveel slaap je nodig hebt…Senna is een schatje en het is zo leuk om haar op foto’s te zien.

 7. 21 augustus 2013 / 10:25

  Wat een leuke tag! Ik had ook helemaal niet verwacht dat je van R&B en hiphop zou houden.
  X Saffira

 8. 21 augustus 2013 / 12:09

  Wat een leuke tag, deze was ik nog niet ergens anders tegen gekomen!
  Ik houd hem in mijn achterhoofd!

 9. 22 augustus 2013 / 12:14

  Haha, leuk artikel! Ik ben ook niet van de hakken, al ben ik ook niet van de gympen :p. Meer van de halve cowboylaarsjes I guess. Met zo’n 5 cm-hak, dat is prima. En inderdaad: sinds ik bloggen heb ontdekt is de verveling VER TE ZOEKEN.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx