Nagellak shoplog Praag

Zoals jullie wel gelezen hebben ben ik een paar dagen in Praag geweest en ik heb een uitgebreid verslag geschreven over de stad Praag. Onderweg vanaf het vliegveld richting het hotel spotte ik een DM en ik was meteen door het dolle heen. Ik wil al een langere tijd ‘even een bezoekje brengen aan de DM’. Helaas zit de eerste in Duitsland en aangezien ik in het westen van Nederland woon, kom ik daar niet dagelijks!

De DM had voor mij wel wat nieuwe merken, maar niet de merken waar ik op zoek naar was (p2 of kiko), maar ik mag niet klagen, want ik heb een vijftal nieuwe lakjes gekocht. Ik was voor deze lakjes omgerekend zo’n €12 euro kwijt, want ik geen geld vind voor 5 nieuwe lakken. Beide merken waren onbekend voormij, maar als ik de namen in typ op google komen er onwijs veel swatches naar boven.

S.HE stylezone zag er erg interessant uit door de dopjes die mij meteen aan legoblokjes deden denken. Ik mocht van mijzelf vier lakken uitkiezen, want ik wilde alle kleuren wel hebben.  Ik heb gekozen voor deze vier kleuren en vooral met de twee groene kleuren ben ik ontzettend blij mee. Met één van de groene kleuren zagen jullie ook al een nail-art. Ik besloot ook meteen te testen of de nagellakjes – net als de oogschaduws – stapelbaar waren, maar nee helaas. Ze kunnen wel op elkaar staan, maar ze ‘klikken’ niet in elkaar.

Dan kocht ik nog een glitterlakje van Gabriella Salvete, die ik meteen op mijn nagels deed in Praag. Deze nagellak heeft vier dagen op mijn nagels gezeten en toen begon de lak toch echt wel te chippen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik de nagellak droeg zonder topcoat, omdat ik die niet mee had naar Praag. Ik vind een houdbaarheid van vier dagen op je nagels wel erg goed!

Dan is het nu tijd voor de swatches. Ik heb redelijk wat velletjes rondom mijn nagelriemen (vermindere weerstand/ziek geweest) vandaar dat de swatches even op een nagellakwiel zijn.

21 Reacties

 1. 18 oktober 2012 / 06:20

  Mooie kleurtjes! Vooral die donkergroene vind ik gaaf 🙂

 2. Ingrid
  18 oktober 2012 / 07:57

  Leuk he, de DM! Mooie lakjes!

 3. 18 oktober 2012 / 08:01

  Super mooie lakjes! Ik wil ook weer een keer naar Dm! Ze hebben zoveel leuke dingen..

 4. 18 oktober 2012 / 09:15

  Dat roze lakjes met glitter erin vind ik erg mooi!

 5. 18 oktober 2012 / 09:49

  Dat is idd niet veel voor 5 nieuwe lakjes & mooie ook! 😀

 6. 18 oktober 2012 / 09:53

  En nu zoek ik dus een personal shopper die in 2013 naar Praag gaat:) Want in Duitsland heb ik deze lakjes nog niet gezien.
  Wat een prachtige kleurtjes!

 7. 18 oktober 2012 / 11:11

  Grappige verpakkingen! Dat roze lakje met de glittertjes vind ik vooral heel schattig

 8. 18 oktober 2012 / 13:25

  Mooie lakjes!

  P2 wordt wel verkocht bij DM maar net als bij ons bij bijv. Kruidvat verschilt het per filiaal. Tip: Nordhorn ligt 5 km over de grens en heeft een mega grote DM en een Marktkauf waar ze bijv. weer Wet n Wild verkopen

 9. 18 oktober 2012 / 13:36

  die van Gabriella Salvete is echt prachtig! <3

 10. 18 oktober 2012 / 14:25

  Het paarse S.HE Stylezone lakje vind ik heel erg mooi en ook het Gabriella Salvete vind ik een heel leuk kleurtje hebben met de glitters erdoor.

 11. 18 oktober 2012 / 17:32

  Ziet er geweldig uit, die potjes! Ik ga in december naar Londen en ben erg benieuwd wat ik daar voor leuks ga aantreffen!

 12. Linda
  18 oktober 2012 / 17:34

  Dat merk SHE is zo fijn!

 13. 18 oktober 2012 / 20:36

  VOlgens mij heb ik de rode van S-he ook en die van gabriella salvete ook. Van GS heb ik ook nog een paarse met goud en een zwarte met hologlitter gekocht. Bij mij is bij S-he trouwens al het etiket eraf omdat tijdens de reis de nagellakremover lekte. Mooie lakjes 😀

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx