Nail-art inspired by Just Cavalli

Vanmorgen hebben jullie mijn review over Just Cavalli van Roberto Cavalli kunnen lezen. Door de vormgeving van het flesje, het roze en de slangenprint werd ik geïnspireerd om deze nail-art te maken.

Ik heb eerst mijn nagels roze gelakt met NYC Bubblegum pink en ik ben gaan stempelen met een nude tint (oud lakje van Essence). Vervolgens heb ik een soort van slangenprint, het is het niet helemaal, maar het idee is er, gestempeld op mijn nagels.

Jullie vroegen jullie al vaker af, waar ik precies de inspiratie vandaag haal. Ik had toen al uitgelegd dat ik inspiratie overal vandaan haal. Zoals jullie nu zien kreeg ik een idee om deze nagels te maken door de kleuren en de patronen van Just Cavalli. Ik ga mijn best doen om vaker Inspired by.. artikelen te doen, dat kan ook bijvoorbeeld eens een look zijn die ik op een campagne foto heb gezien.

Wat vinden jullie van deze nail-art?

14 Reacties

  1. 1 februari 2013 / 20:05

    Heel erg leuk bedacht en ook leuk geworden ! 😀

  2. 2 februari 2013 / 11:45

    Leuke nail art! Zag gisteren een leuke foto van senna voorbij komen hha

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx