New in | Bag van Promiss

Ik ben iemand die overal opzoek gaat naar de leukste dingen. Dat kunnen budget items zijn, maar ook wat duurdere dingen.  Dat kunnen dingen in mijn favoriete winkels zijn, maar ik kan ook op de website van Promiss hele leuke items vinden. Nu hoor ik jullie misschien denken dat Promiss een winkel is voor de oudere vrouw. Ik kreeg namelijk vorige keer al een opmerking toen ik iets over Miss Etam schreef dat het bij mijn leeftijd past. Promiss is net als Miss Etam de laatste jaren enorm gemoderniseerd. Tuurlijk vind ik lang niet alles even mooi in de webshop of in de winkel, maar dan vind ik bij de H&M ook zeker niet.  Ik was bij Promiss echt verbaasd over de leuke items die ik tegenkwam. In samenwerking met Promiss mocht ik wat leuks uitzoeken en ik kwam deze tas tegen.

De hele week krijg ik al complimenten waar ik deze mooie tas vandaan heb. Dat de tas bij Promiss vandaan komt, dat verwachten een heleboel mensen niet. Naast tassen heeft Promiss ook een ruime collectie voor grotere maten, mooie truien & fijne broeken. Daarnaast zag ik ook toen ik mijn tas kwam halen in de winkel, heleboel leuke jasjes en blazers, om mijn verzameling mee uit te breiden. Ik wil in ieder geval zeggen dat mocht je ook denken dat er bij Promiss geen leuke items te vinden zijn, dat het niet bij je leeftijd past en oubollig is? Ik zou zeggen neem eens een kijkje in de winkel of op de website.

De shopper is van een heerlijk groot formaat en heeft zowel een kort hengsel, als een lang hengsel. Ik vind het persoonlijk erg fijn als er bij tassen ook een langer hengsel zit, zodat je niet de hele dag met je tas hoeft te sjouwen. Vrouwen sjouwen nou eenmaal een heleboel mee en als ik alles de hele dag op één schouder – of in mijn hand – moet dragen. Wat ik ook erg fijn vind is dat er meerdere ritsvakken zijn waar je je belangrijke spullen kan opbergen. De tas is gemaakt van imitatieleer (PU). Bij de tas zit ook een bandana in een bijpassende kleur!

De shopper is dus te koop in de winkel – of in de webshop van Promiss voor €49,99.

19 Reacties

 1. chucky1012
  29 juni 2013 / 06:06

  Wauw…. zo mooi en ik zal meteen een kijkje nemen op de site 😉
  Een bag kan niet groot genoeg zijn om er van alles in mee ter nemen als men een dagje gaat shoppen! Ik hou nl. alleen van big bags!

 2. 29 juni 2013 / 07:52

  Ik vind deze tas heel mooi! Had ik niet met de promiss verwacht eigenlijk! De kleur is ook zo lekker vrolijk 😀

 3. Lisalouise
  29 juni 2013 / 09:45

  Erg duur! Dan shop ik liever hippe items bij de Mango of Zara. Is dezelfde prijscategorie

 4. 29 juni 2013 / 13:39

  Ahh wat een prachtige tas! Heel leuk model en een ontzettend mooi kleurtje. 🙂

 5. 29 juni 2013 / 17:19

  Wat een mooie tas! Wat leuk dat er ook een bandana in een bijpassende kleur bijzit.

 6. Linda
  30 juni 2013 / 12:22

  Wat een mooie tas en de kleur is echt geweldig. Ben nog steeds op zoek naar een nieuwe tas en ga nu zeker even op hun site kijken.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx