New Years Eve look 2012

Nog maar één dag en het is alweer het einde van 2012! Het jaar 2012 is ontzettend hard gegaan en vanmorgen liet konden jullie al lezen wat voor topjaar ik achter de rug heb. Ik heb een look gemaakt, met kleuren waar ik normaal gesproken niet zo snel naar grijp. Ik heb gebruik gemaakt van blauw, een kleur die eigenlijk te weinig gebruik als ik het resultaat van de look zie. Mochten jullie nog geen inspiratie hebben voor een ooglook voor new years eve, misschien is deze look dan ook dé look om het nieuwe jaar mee te vieren.

Na het aanbrengen van de oogschaduwbasis heb ik op mijn  geheel bewegend ooglid tot onder mijn wenkbrauwbot Oops.. nude did it again van Catrice aangebracht. Dat is een hele mooie lichte kleur die ik regelmatig draag als ik alleen maar eyeliner op wil.  Je eyeliner blijft dan net iets beter zitten vind ik. Nu heb ik de kleur gebruikt als basis voor op mijn ogen. Vervolgens heb ik met de donkerblauw kleur uit het Sleek Storm palette mijn crease aangezet en ook voor de helft op mijn bewegend ooglid aangebracht. Ik had zelf eerst gedacht dat ik de look zou gaan maken met maar twee kleuren, maar ik vond dat er wat te weinig diepgang inzat, vandaar dat ik uiteindelijk nog een lichtere blauwe kleur heb aangebracht op mijn bewegend ooglid en deze kleur komt uit het maritime palette van Rimmel. Een goude/zwarte/glitter eyeliner heb ik vervolgens aangebracht van Catrice voor net even een extra feestelijk detail.

Gebruikte producten:

 • Biodermal PCLE crème
 • Catrice Prime and fine
 • Rimmel wake me up foundation
 • MAC skinfinish powder 020
 • Hema wenkbrauwpotlood 010
 • Essence Stay all day concealer
 • MAC Soft Ochre als oogschaduwbasis
 • Rimmel Maritime palette
 • Catrice Oops.. Nude did it again
 • Sleek Storm palette
 • Catrice eyeliner welcome to Las Vegas (LE)
 • NYC mascara City curls
 • Catrice Highlighting powder 
 • Sleek Pout Polish (LE)

Wat voor make-up gaan jullie dragen met oud en nieuw?

15 Reacties

 1. 30 december 2012 / 18:20

  Erg mooie kleuren, ik denk dat ik ook voor deze tinten ga, staat je super deze look

 2. 30 december 2012 / 19:16

  Wat een mooie look! Hij staat je heel leuk.

 3. 30 december 2012 / 19:17

  Mooi! Ik ben de afgelopen dagen flink aan het experimenteren met oogschaduw, maar ik geloof dat ik de subtiele bruintinten maar trouw blijf.

 4. 30 december 2012 / 19:33

  Mooie look. Staat erg mooi bij de blonde haren!

 5. 30 december 2012 / 20:24

  erg mooie look, de overgang in kleuren is je heel goed gelukt! Ik ga met oud&nieuw toch voor iets meer glitter ^^

 6. 30 december 2012 / 22:30

  Ik ga het lekker simpel houden. Het is voor mij nogal onduidelijk waar ik ben op oudjaarsavond. Dus ik ga mij niet te uitbundig uitdossen. ^^

  Alvast een goed 2013 gewenst!

 7. 31 december 2012 / 00:30

  Ik zei het op instagram al en doe het hier nog een keer; wat een mooie kleuren en een mooie look! Staat je erg mooi!
  Ik weet nog niet wat ik morgen ga doen met m’n makeup… M’n ogen zijn een beetje geïrriteerd door alle glitters van de kerstdagen!

 8. 31 december 2012 / 01:45

  Mooie look! Ik wil misschien zelf iets met glitters gaan doen, maar ik weet eigenlijk niet of ik daar veel zin in heb, haha.

 9. 7 januari 2013 / 16:10

  Oeh, mooie look Kel! De kleuren zijn heel feestelijk maar toch toegankelijk.. leuk gedaan! ^_^

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx