Nieuwe favoriet! All about cupcake van Essence

De naam all about cupcake van deze zoetige lipstick van Essence vind ik helemaal geweldig. Ik ben niet zo fan van de lipsticks van Essence, omdat ik ze er nog al kinderlijk vind uitzien. Essence zou er veel beter aan doen om de verpakking van deze lipsticks eens totaal te veranderen. Dat ik de verpakking 10 x niets vind, zoveel maakt de lipstick zelf weer goed. Dit is namelijk een hele fijne budget lipstick, die heerlijk romig smeert en een ‘ my lips but better’ effect geeft.

Dit is een lipstick die ik dagelijks erg graag gebruik. Mocht ik deze lipstick opmaken, wat zeker gaat gebeuren dan ren ik meteen naar Kruidvat om een nieuwe te halen.  Deze lipstick is ontzettend romig, goed gepigmenteerd en er hangt een prettige geur aan de lipstick. Niet zo ‘ oude vrouwen lipstick geur’ . Ik kan deze geur niet echt omschrijven, maar het heeft iets muffig. Sommige lipsticks hebben namelijk nog steeds deze geur en ik vind dat gewoon geen fijne geur.

De lipstick geeft  zoals je ziet een hele mooie licht roze kleur af, net een mooi kleurtje voor je lippen. Dit is dan ook een lipstick die ik wel naar het werk wil dragen, omdat het niet zo’n heftige kleur is. De lipstick moet je wel echt bijwerken als je hebt gegeten, want hij is verre van longlasting. Dit verwacht ik dan ook helemaal niet voor een lipstick van nog geen € 2,00. 

Deze lipstick droeg ik ook in mijn budgetlook: Longbeach

All about cupcake van Essence is te vinden in de schappen van Kruidvat en Trekpleister voor de prijs van €1,99

21 Reacties

 1. 22 september 2012 / 13:52

  Zo, die ziet er echt geweldig uit op je lippen! Lekker budget-proof ook. <3

 2. 22 september 2012 / 14:05

  Dus toch! Ik dacht al dat je er gek op zou zijn toen je het in het filmpje liet zien. De verpakking heeft op zich wel iets schattig, maar de kleur is mooi!

  • 24 september 2012 / 20:16

   Dat heb jij dan goed voorspeld! 😀 Inderdaad een favoriet kleurtje geworden sinds dat ik het filmpje liet zien!

 3. 22 september 2012 / 15:38

  Staat je mooi, matcht ook goed bij de sjaal die je om hebt op de foto 😉

 4. 22 september 2012 / 18:16

  Dit is ook een grote favoriet van mij!

 5. Wendy
  22 september 2012 / 20:39

  Mooie kleur. Staat je goed!

 6. 22 september 2012 / 20:57

  Heel mooi kleurtje heeft deze lipstick. Zelf gebruikte ik bijna nooit lipstick, maar de laatste tijd heb ik er toch een aantal gekocht.

 7. 23 september 2012 / 17:16

  Staat je prachtig Kelly! Dit kleurtje moet ik snel eens gaan bekijken 🙂

 8. 23 september 2012 / 17:41

  Lief kleurtje! Heb hem ook van Essence alleen geeft die van mij niet zo heel veel af, daardoor ben ik meer fan van Catrice lipsticks

 9. 23 september 2012 / 20:27

  Ik ben het helemaal met je eens over de verpakking! Ze zouden er echt goed aan doen om ze te veranderen. Alleen ze zijn nu wel weer handig om mee te nemen! Ik heb één kleurtje van Essence en ook mijn favoriet om eventjes snel op te doen! Je hoort er namelijk echt niet veel over, dus super om te lezen!:”)

  • 24 september 2012 / 20:16

   Daar heb je dan weer gelijk in! Deze lipstick kan je zo in je tas gooien en je hoeft je niet druk te maken over de prachtige huls die beschadigd 😉 Leuk om te horen!

 10. 24 september 2012 / 21:07

  Hele mooie kleur maar ik ben het met je eens, de huls is zo lelijk.
  Vroeger hadden ze van die zilvere hulzen, dat was veel mooier dat wat ze nu hebben. Maar ze lijken steeds meer zich te richten op jongere kinderen, ook het nieuwe design van de nagllak vind ik erg kinderlijk.

  • 25 september 2012 / 11:34

   Het nieuwe design van de nagellak is inderdaad ook niet helemaal mijn ding! Zonde want ze zouden veel meer kunnen verkopen als hun verpakkingen strakker en mooier zouden zijn.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx