Nieuwe lipsticks van Sensai

Kennen jullie het Japanse merk Sensai al? Sensai is een make-up merk die zich onderscheidt van andere merken door natuurlijke ingredienten, zoals fijne zijde en de meest optimale huidverzorgingstechnieken. Ik heb twee lipsticks in mijn bezit en beide komen ze uit een nieuwe collectie. Sensai is een merk die een aantal kleuren in haar bezit heb zitten, kleuren die je niet zo vaak ziet.  Verwacht bij dit merk geen fluoriserende roze lipstick, maar dit merk gaat voor mooie klassieke kleuren. Benieuwd naar de twee nieuwe lipsticks?

Sensai heeft twee nieuwe soorten lipsticks, namelijk de Rouge Vibrant Cream Colour en de Intense Lasting Colours. Beide nieuwe lipstick-lijnen komen met 15 nieuwe kleuren, dus totaal 30 nieuwe kleurtjes waar uit je kan kiezen. In de catalogus op deze site kan je de verschillende kleuren zien. Je ziet dat er veel klassieke kleuren oranje, rood en bruin te vinden zijn in de nieuwe lipsticklijnen.

De verschillende soorten lipsticks zijn op de bovenstaande foto goed te zien. De lipstick rechts is de Intense lasting colour en de linkse lipstick is de Rouge Vibrant Cream Colour.  De Intense lasting  klassieke, romige lippenstift die een stralende kleur geeft. De lipstick bevat een vochtinbrengende formule die voor gezondere lippen zorgen.

Kijk mee naar de swatches: 

De onderste kleur is de Intense lasting colour in de kleur IL 114 Kousome en de bovenste is de Rouge vibrant cream colour in VC 09 Akanezome. Alle lipsticks hebben nummers en Japanse namen! Ik ben allang blij dat ze ook nog namen hebben, namen blijft altijd veel beter hangen dan zo’n eindeloos nummer.

Beide lipsticks voelen ontzettend romig aan, vooral de Rouge vibrant cream colour – de naam zegt het al – is het romigste van de twee. Die blijft dan ook het minst lang zitten. De intense lip colour blijft wel 3/4 uur lang zitten zonder te vervagen.  Ik vind dat als je een maaltijd heb genuttigd de lipstick nog niet eens hoef bij te werken!

Hieronder draag ik Akanezome 

Voor deze lipsticks moet je wel even diep in je buidel tasten, want deze lipsticks kosten €30.72 per stuk en zijn binnenkort verkrijgbaar bij de luxere parfumerieën.  Deze twee kleuren zijn niet echte Kelly-kleurtjes, ben in principe meer van de fellere tinten, maar zo voor een keertje kan het best classy staan!

Share:

7 Reacties

 1. 15 september 2012 / 09:42

  wat een mooie kleurtjes! fijn ook dat ze verzorgend zijn. Sensai is een fijn merk, daar moet je idd wat voor over hebben (qua prijs).

 2. 15 september 2012 / 11:19

  mooie kleurtjes!
  wel iets te duur voor mij..

 3. 15 september 2012 / 13:21

  Aaaah! Ik wou dat ik die kleirtjes had 😉 haha deze zijn zo mooi!

 4. 15 september 2012 / 13:37

  Ze staan jou juist geweldig! Gewoon opdoen hoor:)

 5. 15 september 2012 / 13:58

  erg mooie tinten 😀 en gewoon dragen want ze staan je goed!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx