Nieuws | Een persoonlijke site

Hoi allemaal! Ik heb naast mijn website, waar ik nog steeds met een volle 100% voor ga ook sindskort een persoonlijke site, waar ik mijn dagelijkse belevingen, dingen waarvan ik houd en mijn persoonlijke verhalen deel.

Ik kreeg steeds meer de behoefte om nog meer te delen, maar ik vond het op BelessaNL niet aan het juiste adres, om vol te zetten met persoonlijke artikelen en dingen die mij op dat moment bezig houden. Tuurlijk blijft belessaNL een persoonlijke blog, maar ik wil niet dat persoonlijke artikelen de overhand nemen ten opzichte van de reviews en looks. Ik heb zelf de behoefte om nog meer te schrijven en dagelijkse dingen met jullie te delen via een site en zo is mijn persoonlijke site geboren. Ik update op mijn persoonlijke site wanneer ik zin heb, dus verwacht vooral niet iedere dag een artikel om 6 uur, maar net wat ik op die dag in mijn gedachte heb.

Wil je dagelijkse belevingen van mij volgen, of stukjes over Senna of lezen over dingen die mij op dit moment bezig houden? Volg dan mijn persoonlijke site Kellssss via Bloglovin‘.

12 Reacties

 1. 20 maart 2013 / 22:02

  Leuk! Ik vind het altijd wel leuk om persoonlijke verhalen van bloggers te lezen dus ik ga je daar ook zeker volgen!

 2. 20 maart 2013 / 22:07

  Super leuk! 🙂 Ik ga zeker vaker een kijkje nemen op je persoonlijke blog!

 3. 20 maart 2013 / 23:09

  Wat leuk dat je ervoor gekozen hebt een persoonlijke site te beginnen Kelly, al zou ik het zelf totaal niet storend vinden als je hier persoonlijke verhalen zou delen! ^-^ Veel succes ermee!

 4. 21 maart 2013 / 00:32

  Altijd leuk om persoonlijke verhalen te lezen. Ik volg je! Ik ben benieuwd 🙂

 5. 21 maart 2013 / 10:27

  Leuk! Ik had het geen probleem gevonden als je het gewoon hier bij de site had gedaan..

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx