No Mirror Challenge

DSC05421

Ik had het artikel ingepland om 14.00 uur, maar toen mijn verbazing zag ik nu pas dat het niet online stond. Ik was de hele dag aan het werk en kwam pas nu thuis. Meestal kijk ik tussendoor nog even of alles goed gaat en nu doe ik dat 1x niet en het gaat meteen mis! Challenges neem ik eigenlijk nooit op en niet omdat ik het niet wil, maar het was er gewoon nog niet van gekomen. Nu weet ik dat jullie een ‘my boyfriend does my make-up video’ wilen zien, maar dan moet je vriend wel mee willen werken daaraan en dat wil hij dus (nog) niet. Daarom een andere challenge op video en dat is de No Mirror Challenge geworden! Aaahh het resultaat haha, zo heftig!

Share:

2 Reacties

  1. 18 juli 2016 / 21:35

    Wat leuk om te zien hoe jij jezelf opmaakt zonder dat je een spiegel gebruikt!

    Xoxo

  2. 24 juli 2016 / 21:55

    Lijkt me echt gek, zo zonder spiegel jezelf opmaken!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx