NOTD | Classy gold met glitters


De feestdagen zitten er al aan te komen en pas geleden liet ik nog mooie swatches zien van de tijdelijke collectie van Trind. Ik heb de gouden kleur CC187 Classy Gold nog een wat extra opgeleukt met een andere kerstlak. Namelijk Pure Joy van China Glaze. Deze lak zit in de Holiday Joy collectie, waar ik ook drie lakken al wat heb laten zien!

Classy Gold van Trind is een prachtige gouden metallic lak die boordevol gouden subtiele glitters zit. Het leek mij wel leuk – alvast ook even uitproberen voor de kerst-manicure  – om mijn ringvinger te voorzien met nog wat extra glitters.

Een leuke kerstcombinatie vind ik het geworden! Je moet wel even boenen om de glitters van Pure Joy er van af te halen. Overigens is dit nog maar één laagje van Pure Joy, wil je dus nog meer glitters dan kan je nog een laagje extra aanbrengen. Ik vond één laagje al een leuk effect! Ik vind het zelf vaak mooier om één accentnagel te hebben in je manicure dan je hele manicure vol glitters.

Ben jij al wat leuke manicures voor de feestdagen aan het uitproberen?

Share:

14 Reacties

 1. 26 november 2012 / 09:04

  Ik ben er nog niet echt mee bezig, maar ik vind dit wel een hele toffe combi!

 2. 26 november 2012 / 09:45

  Mooie combinatie voor de feestdagen! Ik heb nog niks in gedachten:)

 3. 26 november 2012 / 13:37

  pure joy is echt een heel mooi lakje zeg! 😀 In combinatie met die goude is ook heel leuk !

 4. 26 november 2012 / 20:01

  Deze lakjes zijn echt zo leuk samen!

 5. 1 december 2012 / 21:31

  Gave combinatie.. ik houd van glitters! Dit heb je heel leuk gedaan zo!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx