Ootd | Tussen de klaprozen

Ondanks dat ik een groot liefhebber ben van ‘kleur in mijn outfit’, kan ik de volgende dag weer met een basic outfit naar beneden komen. Ik ben niet het type die alleen maar felle kleuren draagt in de zomer en juist donkere kleuren in de winter. Ik mix vaak een heleboel kleuren door elkaar heen in een seizoen. Zwart in de zomer vind ik namelijk best kunnen en ik vind zwart dan ook één van de mooiste ‘kleuren’ die er bestaat. Zwart kan gewoon altijd vind ik. Om het geheel niet helemaal basic te laten, heb ik gekozen voor één van mijn favorieten broeken uit mijn kast, namelijk de ‘verwassen leopard jeans’ van de H&M. Waarvan ik opmerkingen krijg of ik mijn broek binnenstebuiten aan heb? Deze broek zit heerlijk en ik vind het alleen maar leuk als mensen met een gek gezicht naar mijn broek kijken. Omdat mijn broek, ondanks de lichte – niet opvallende kleur – voor mij, blijkbaar heel erg opvalt, heb ik het geheel rustig gelaten.

Ik heb gekozen voor mijn favoriete zomerjas – de legergroene parka – die echt hemels zit (Only). Misschien dat jullie het een vormloze hobbezak vinden, die te weinig voor mijn figuur doet. Ik vind het een hele fijne jas en ik vind het juist fijn dat het zo’n lekker baggy model is.  Mijn allstars die ik pas heb gekocht zijn ook weer van de partij en ik ben erg blij met het felle kleurtje allstars. Voor de rest draag ik een basis shirtje van Vila. Een onbekende zonnebril en mijn infinity ketting.

Wat vinden jullie van deze outfit?

13 Reacties

 1. 26 juni 2013 / 16:35

  Die broek is echt leuk zeg! Eigenlijk alles, lekker basic, maar toch echt leuk!

 2. Linda
  26 juni 2013 / 17:00

  Je outfit is erg leuk en ik vind je broek echt geweldig 🙂

 3. 26 juni 2013 / 17:16

  Aw die eendjes, hihi! <3 Leuke outfit, lekker casual, maar precies waar ik ook van houd. Je broek en schoenen zijn tof!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx