Opgemaakte producten #2

Er is al een langere tijd geen opgemaakt artikel verschenen en mijn bakje waarin ik opgemaakte producten bewaar puilde inmiddels ook aardig uit. Welke producten maakte ik op in de eerste drie maanden van 2013? Het laatste opgemaakt artikel is namelijk van eind december en sindsdien ben ik al aan het ‘sparen’ voor een nieuw artikel/video. 

Onder andere maakte ik deze producten op:

6 Reacties

 1. 2 april 2013 / 11:36

  Sweetie Pie is mijn lievelings jelly van Lush <3 Ligt het nou aan mij of kijk je in het begin over de camera heen.. haha viel mij op.

  • 2 april 2013 / 12:10

   Hahaha ja grappig dat je dat opvalt! Ik heb daar inderdaad een spiegel staan en zat daar meer in te kijken dan in mijn camera!

 2. 2 april 2013 / 19:38

  Veel producten heb je opgemaakt! Mijn collega heeft dat ‘vest’ ook grappig 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx