Outfit of the day | Peachy dress

In de sale had ik dit leuke, makkelijke jurkje van H&M gescoord voor maar een paar euro. Hij zit echt heerlijk! Het is een peachy/koraalachtige kleur, net even een andere kleur dan mijn nieuwe Allstars. De lengte van dit jurkje is ideaal en ook erg makkelijk voor het werk. Tevens vind ik dat dit jurkje zo met een legging/panty gecombineerd kan worden, maar ook als het wat warmer is met blote benen en slippers/sandaaltjes eronder. Ik heb trouwens echt een obsessie voor peachy- tinten. Ik had vorig jaar al heel veel liefde voor dit kleurtje nagellak, lipstick & blush, maar ook in mijn kledingkast komen steeds meer peachy tinten terug.

Dit is nog steeds één van mijn favoriete jasjes! Ik had dit exemplaar nog nooit in de H&M zien hangen, maar toen ik twee jaar geleden de H&M in Maastricht in liep, viel mijn oog meteen op dit leuke jasje. Grappig dat ik uitgerekend in Maastricht toch weer aan het shoppen ben bij H&M. Mijn ballerina’s komen van de Primark en omdat ik ze in één zomer toch wel sloop vind ik het zonde om heel veel geld aan ballerina’s uit te geven. Deze zwarte ballerina’s met studs vond ik erg tof. Fijne en leggings die lang genoeg zijn voor mijn lengte komen van Vero Moda/Pieces/Vila & Only. Het jurkje heb ik laatst gekocht in de sale bij H&M.

Wat vind je van deze outfit?

Share:

20 Reacties

 1. chucky1012
  19 juni 2013 / 06:24

  Wat een mooi jasje en leuke dress! Ik shop ook altijd van die super goedkope balletjes….. leuk 😉

 2. 19 juni 2013 / 07:08

  Staat leuk! Ik vind het alleen denk ik mooier met blote benen 🙂

  • 19 juni 2013 / 08:30

   Ja helaas was het toen nog niet zulk warm weer om blote benen te hebben, maar blote benen zou inderdaad ook heel goed kunnen 🙂

 3. 19 juni 2013 / 07:10

  Wat een leuke outfit! Kleur van het jurkje is ook mooi, staat je goed. Ik zou er zelf alleen geen zwarte legging onder dragen, maar blote benen.

 4. 19 juni 2013 / 08:03

  Wat een mooi jurkje, die kleur staat je echt goed! En ik vind dat je haar ook super leuk zit. 🙂

 5. 19 juni 2013 / 09:02

  Wat een leuke outfit! Past helemaal goed bij je huids- en haarkleur 🙂

 6. nanda
  19 juni 2013 / 09:05

  weg die legging! het is een hele leuke outfit maar die legging verpest het. Zonder zie je er echt top uit.

 7. 19 juni 2013 / 11:13

  Wat een leuk jurkje! Al vind ik de legging iets minder..

 8. Barbara
  19 juni 2013 / 20:51

  Leuk jurkje maar erg jammer van de legging. Verpest de outfit

 9. 19 juni 2013 / 22:01

  Lief jurkje, alleen die legging vind ik er echt niet bij passen. Blote benen is een stuk mooier denk ik!

 10. 19 juni 2013 / 22:17

  Heel mooi jurkje! En dat jasje erbij vind ik ook heel leuk staan 🙂 En ik vind de legging er wél leuk bij staan trouwens!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx