Outfit – Platform Sneakers

Daar ben ik weer! Ik heb een lange tijd niks meer op mijn blog geplaatst. Ik had er even geen tijd en energie voor op het moment maar ik doe mijn best om zo nu en dan weer eens te uploaden. Ik heb het bloggen zeker wel gemist en ik vind het soms lastig dat ik niet alles met elkaar kan combineren. Soms is het beste om eerst even ergens anders op te focussen. Ik ga er in ieder geval meer met goede moed tegen aan en begin weer lekker met een fashionpost. Ik heb deze rok al een tijdje in de kast hangen maar nog weinig gedragen. Gelukkig is het de laatste tijd een stuk beter qua temperaturen waardoor die afgelopen weekend prima kon. Ik combineerde de rok met m’n nieuwe platform sneakers. Ik had al een tijdje geleden zelfde soort schoenen maar die hadden het niet overleefd in de wasmachine. Ik ben zo iemand die alle sneakers in de wasmachine probeert en het is altijd goed gegaan totdat ik m’n platform sneakers er in had gedaan. Overal troep in m’n wasmachine haha, dus ik heb er wel van geleerd..

Ik combineerde m’n rok met een lieflijk kanten shirtje en de foto’s zo op een Amsterdam trappetje vind ik erg tof gelukt. De sneakers lopen zo ontzettend lekker en er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar bij Manfield voor de liefhebbers van sneakers.

Shirt: H&M/ Rok: H&M Divided / Tasje: Paul’s Boutique

De sneakers heb ik ontvangen voor een samenwerking

10 Reacties

 1. 14 juni 2017 / 06:05

  Ik had je gemist maar weet dat er ook andere dingen veel belangrijker zijn.
  Prachtige outfit foto’s!
  Oeps zonde van die vorige sneakers.
  Deze zijn prachtig.

  Xoxo

 2. 14 juni 2017 / 07:11

  Gave sneakers heb je aan en wat een mooie outfit! Die rok vind ik ook heel erg mooi, net als de foto’s!

  • 15 juni 2017 / 14:02

   Dank je wel Romy! Tof hè zijn de foto’s geworden, alle complimenten voor de foto’s gaan uit naar een vriendin!

 3. 14 juni 2017 / 09:49

  Hele mooie outfit! De rok staat je prachtig en ik vind de sneakers ook heel erg tof.

 4. 14 juni 2017 / 16:02

  Ik vind vooral de rok heel erg mooi! Leuke foto’s, met dat zonlicht.

  • 15 juni 2017 / 14:01

   Dank je wel! Ik ben ook gek op die rok en moet hem echt vaker dragen. Gelukkig is het steeds mooi weer!

 5. 14 juni 2017 / 22:26

  Heel leuk, die schoenen! Ik heb je artikel even opgeslagen op Bloglovin, omdat ik eigenlijk nog dit soort platform sneakers zocht 🙂

  • 15 juni 2017 / 14:01

   Ahh super leuk om te horen! Ze hebben ook andere kleuren mocht je op zoek zijn naar een andere kleur!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx