Personal | Get to know me

Op de site van Kelly zag ik een leuke vragenlijst voorbij komen, die ik graag van haar overneem. Ik weet dat een heleboel meiden het erg leuk vinden om persoonlijke artikelen te lezen, dus ik doe mijn best om regelmatig ook persoonlijke artikelen te plaatsen. Vandaag een heleboel vragen waar ik antwoord op geef!  Mis je nog een vraag in deze lijst, dan kan je die natuurlijk stellen bij de comments.

Geboortejaar? 
1988
Hoe lang ben je? 1,81 m
Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?  Vanmorgen werd ik gewekt door mijn lieve kat Senna, heb meteen heerlijk met haar geknuffeld. Ideaal wakker worden vind ik dat in het weekend.
Waar ben je op dit moment? Op dit moment ben ik in mijn eigen huis in Zaandam.
Single/relatie? Bijna vier jaar een relatie
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Creatief, zacht, planner, doorzettingsvermogen, harde werker, behulpzaam, zorgzaam en sociaal
Guy/girlcrush? Ryan Reynolds en Justin Timberlake vind ik beide wel erg leuk om te zien
Wat zou je op dit moment graag willen? Een vast contract voor mijn werk
Wat is je doel in het leven? Ik heb niet echt een uitgebreid doel voor het leven, maar ik hoop dat ik nog erg lang in de Kinderopvang mag blijven werken. De toekomstplannen en het gezeur rondom de kinderopvang beangstigd mij af en toe.
Waar ben je bang voor? Ik houd totaal niet van horrorfilms

Heb je je rijbewijs? Ja ik heb mijn rijbewijs, ben alleen niet dol op rijden
Nagellak of lippenstift? Oooh dat is een moeilijke! Ik draag het allebei heel graag, maar ik kies dan toch voor nagellak. Ik ga wel eens zonder lippenstift de deur uit, maar minder vaak zonder nagellak.
Wat is je favoriete seizoen van het jaar? De zomer, maar dan wel een lekkere warme zomer! Met de zomers in Nederland ben ik vaak niet zo blij.
Wil je ooit gaan trouwen? Ik vind trouwen totaal geen toevoeging voor je relatie. Verder ben ik wat allergisch voor die vreselijk witte trouwjurken. Zeg nooit nooit hè, maar van mij hoeft het echt niet. Ik zou het alleen doen als ik mijn vriend daar een groot plezier mee zou doen.
Ben je een healthy-freak? Nee, ik vind gezond eten heerlijk, maar sporten wil ik niets weten.


Wat voor kleur haar en lengte heb je?  Ik heb blond haar met aan de onder kant bruine plukken er door heen. Het valt net iets over mijn schouders heen.
Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Ik zou heel graag het Return of the Sexy palette willen hebben van Too Faced en ik wil nog wel graag een legerblousje.
Heb je tattoos? Nee
Heb je piercings? Nee
Draag je een bril? Ja ik draag soms een bril. Ik heb lenzen, zie namelijk echt niets zonder lenzen in. Ik kan alleen mijn lenzen niet de hele dag in, dus ik heb daarnaast een bril om af te wisselen.
Wat is jouw perfecte pizza? Pizza Fungi, ben gek op champignons!
Favoriete eten/drinken? Lasagne en fruitdrankjes zoals Dubbel Friss


Wat is je favoriete parfum? Diesel Loverdose op dit moment
Wat is het laatste wat je kocht? Boodschappen
Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? Toen lag ik nog in mijn bed
Favoriete ijsje? Het magnum ijsje zonder stokje en festini peer
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?  Ik ben geen uitslaper, als ik 8 uur heb geslapen vind mijn lichaam het wel genoeg
Wat zijn je plannen voor 2013? In 2013 ga ik met heel veel plezier aan een nieuwe baan beginnen en ik ga natuurlijk op deze voet verder met mijn blog.
Met hoeveel kussens slaap jij? Met één kussen
Ben je een ochtend of avond persoon? Ik ben meer een ochtend persoon.
Ben je geordend of rommelig? Beide. Ik kan echt heel erg netjes zijn, maar vaak maar ik er dezelfde dag nog een rommeltje van.
Wat wil je op dit moment graag zien? Ik wil nog heel erg graag Wicked de musical zien!


Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Over 10 jaar hoop ik nog steeds erg gelukkig te zijn met Tim, samen in ons droomhuis te wonen en hopelijk een kindje te hebben
Wie mis je op dit moment? Ik mis eigenlijk niemand, kan niemand bedenken in ieder geval.
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? Ik ben erg tevreden over mijn figuur en mijn ogen.
Ben je verlegen? Ik kan wel verlegen zijn, hou niet van onwijs drukke mensen om mij heen.
Heb je een accent? Ik vind zelf dat ik geen accent heb, maar ik krijg regelmatig de vraag of ik uit buitenland kom..
Zussen/broers, hoe oud? Ik heb twee stiefzusjes, 22/21 en een halfbroertje van 13.
Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit? Dagelijks werk ik parttime in de Kinderopvang (3/4 dagen), ben ik nog gek op mijn vriendje,  blog ik dagelijks op mijn site, ben ik gek op films en series en begin ik koken steeds leuker te vinden.

Hopelijk vonden jullie het leuk om weer wat meer over mij te weten te komen! Mis je nog vragen? Stel ze dan gerust bij de comments.

Share:

19 Reacties

 1. 18 december 2012 / 09:00

  Wat een leuke tag, kennen we je nog een beetje beter! 🙂

 2. 18 december 2012 / 09:53

  Echt een hele leuke tag, lekker persoonlijk! 😀 Liefs, esmée

 3. 18 december 2012 / 11:09

  Ik zou ook wel een vast contract willen. Dat opent zoveel nieuwe deuren. Hopelijk komt die wens uit voor je. Leuk om te lezen.
  Liefs, xxx

 4. 18 december 2012 / 11:10

  Hele leuke tag om te lezen! Wat betreft Ryan Reynolds geef ik je helemaal gelijk haha.

 5. 18 december 2012 / 11:35

  Best persoonlijke vragen- leuk om je antwoorden te lezen.
  Heb je een stijlicoon?

  • 18 december 2012 / 19:55

   Wat leuk dat je je dat vraagt! Ik heb geen stijlicoon. Ik mix graag verschillende soorten kleding bij elkaar, raak daarvoor wel geïnspireerd door bijvoorbeeld lookbook of andere blogs, maar heb geen stijlicoon!

 6. 18 december 2012 / 19:14

  Leuk om te lezen! Een dergelijk lijstje heb ik ooit lange tijd op de bio-pagina op m’n site gehad.

 7. Wendy
  19 december 2012 / 06:55

  Wat een leuke tag om te lezen en je een beetje te leren kennen!

  • 19 december 2012 / 13:54

   Echt? Ik had je helemaal niet zo lang verwacht hihi 😀

 8. Nanda
  20 december 2012 / 20:49

  ik vind je een van de leukste beautybloggers. Je hebt de populaire zoals beautylab, beautygloss, veracamilla etc. Maar op de een of andere manier vind ik jou gewoon een meid die je zo tegen komt op straat (duh, ik woon ook in Zaanstad. maar je weet wat ik bedoel) de andere beautybloggers voelen toch afstandelijker. Zakelijker.En dat terwijl ik 6 jaar ouder dan jou ben.

  • 20 december 2012 / 22:04

   Wat ontzettend lief dat je dit zegt Nanda. Ik schrijf graag over beautyproducten etc, maar ik probeer overal ook mijn eigen persoonlijkheid in te verwerken en ik ben blij dat dat in ieder geval gelukt is!!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx