Persoonlijk | Make things happen

Zoals jullie misschien allemaal weten, of anders weten jullie het nu. Mijn contract is niet verlengd bij het huidige bedrijf waar ik werkte. Ik wist al een lange tijd dat ze enorm streng aan het bezuinigen zijn in de kinderopvang en dat er een hele kleine kans was dat ik een vast contract zou krijgen.  Ik ben alleen niet het type die gaat zitten wachten tot ik iets hoor. Ik ben meteen in actie gekomen, want de uren die ik wilde werken dat kon sowieso al niet. Voor mij hield het toen al op bij dit bedrijf en ik besloot dat ik wat anders te zoeken. Ik ben ook iemand die geen genoeg neemt met minder werk of minder uren. Ik wil gewoon graag werken en ik ben ook een echte werker.

Voordat ik ook maar iets kon zoeken kreeg ik een super aanbod of ik bij een nieuw kinderdagverblijf wilde gaan werken, met twee ontzettend leuke meiden. Deze meiden hadden gezien hoe ik mijn huidige werk ben en wat mijn kwaliteiten zijn en zij wilde mij ontzettend graag in hun team hebben. Ik voelde en voel mij nog steeds vereerd.

Ik start daar alleen wel pas 1 januari, dus dat betekent dat ik vanaf nu een hele lange vakantie heb! Dus mochten er nog leuke ideeen zijn voor bepaalde artikelen, laat het mij dan vooral weten! Jullie kunnen ook regelmatig meerdere artikelen per dag verwachten. Graag zou ik altijd – ook als ik werk – twee artikelen per dag online hebben, maar dat is gewoonweg niet altijd mogelijk vanwege mijn werk. Bloggen blijft ook een hobby, dus mijn werk gaat in alle tijden voor. Ik moet wel even wennen aan mijn nieuwe schema. Ik ben namelijk geen stilzitter, ben een echte doener en heb echt te weinig rust in mijn lijf om stil te zitten. Momenteel verveel ik mij nog niet – daar was ik in eerste instantie ontzettend bang voor, maar het voelt nu ook nog als een lange vakantie. 

Ik wilde met deze korte mededing ook even zeggen, soms gebeuren dingen gewoon, omdat ze moeten gebeuren. Ga geen nieuwe uitdagingen uit de weg, maar make things happen!

Plaatjes komen van google/tumblr

Share:

15 Reacties

 1. 17 november 2012 / 14:22

  Eigenlijk niet zulk leuk nieuws, maar toch een hele leuke aanbieding! Hopelijk ga je het daar erg naar je zin hebben!

 2. 17 november 2012 / 14:56

  wauw wat een geweldig nieuws zeg! Heel veel plezier met de meiden bij het nieuwe kinderdag verblijf:-)

 3. Linda
  17 november 2012 / 15:19

  Wat fijn dat dit op je pad is gekomen!! Klinkt leuk!! Ik heb in een soortgelijke situatie gezeten en de onzekerheid van het niet hebben van een baan is niet fijn!
  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En voor nu: geniet van je vrije tijd 🙂

 4. 17 november 2012 / 15:52

  Nou, da’s dan toch allemaal weer goed gekomen. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en nu eerst lekker genieten van je uitgebreide vakantie! 😉

 5. 17 november 2012 / 17:44

  Wat fijn dat je 1 januari daar kan beginnen! Ik zou lekker veel DIY’s gaan doen :).

  Liefs, Mariette

 6. 17 november 2012 / 19:47

  Wat fijn dat je na een lange vakantie lekker aan de slag kunt!

 7. Wendy (B)
  17 november 2012 / 20:29

  Ik wens je alvast veel succes!
  Het is inderdaad niet simpel tegenwoordig om iets te vinden he…
  Misschien kan je eens een poll doen om te weten wat de favoriete onderwerpen zijn waarover je lezers graag lezen.
  🙂

 8. 17 november 2012 / 20:38

  Fijn dat je al zo snel een andere baan hebt gevonden! Ging alles maar zo makkelijk!

 9. 17 november 2012 / 21:28

  Wel fijn fat je meteen al een nieuwe baan hebt. Het duurt nog even maar ik zou ook veel leuke doen met vrienden en familie nu er tijd voor is. Daarnaast misschien een leuke winteroutfit showen of favoriete producten van iets of een leuke nail art of een daily routine of misschien een get ready with? Het kan allemaal! Het is maar waar je zin in hebt 🙂

 10. 17 november 2012 / 21:42

  Jammer van je vorige baan, maar wel goed nieuws wat betreft de nieuwe!

 11. 18 november 2012 / 11:39

  Ahh wat fijn dat je een andere baan hebt! Super voor je!! Ja het thuis zitten is niets.. ik heb 3 maand werkeloos thuis gezeten en dan begin je je na een tijd echt te vervelen! ! Maaar geniet er ook maar lekker van!!

 12. 18 november 2012 / 16:39

  Blij om te horen dat je gelijk zo’n gave nieuwe “job offer” kreeg! Je hebt nu ook alle tijd om ruim van te voren kerstcadeautjes te scoren ;))

 13. 19 november 2012 / 20:59

  Top! Gefeliciteerd. En geniet van je lange vakantie 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx