Persoonlijk | Terugblik op 2012

2012 was een heel mooi jaar waarin dingen uitkwamen waarvan ik alleen nog maar van had gedroomd, ging het beter met mij dan ooit en ging mijn leven in een sneltreinvaart. Tuurlijk is het jaar niet zonder moeilijke momenten geweest, maar ik kijk er op een goede manier op terug en je leert van alle momenten die aan je voorbij gaan.

Ik had al heel lang de wens om te gaan samenwonen met mijn vriend, maar ik wist dat het voorlopig nog niet mogelijk was in verband met tijdelijke contracten van werk en mijn vriend die pas afgestudeerd is in de zomer. Ik had een huis op het oog en ik was wat gaan informeren en voor wij het wisten hadden wij een contract ondertekend. Alles is binnen een paar dagen gegaan en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als toen ik tekende voor het huis waar ik nog steeds gelukkig ben.

Toen het jaar 2012 begon had ik voor ogen om nog lang bij het bedrijf te werken, waar ik toen der tijd werkte.  Een leuke kans kwam op mijn pad en het was helemaal een geweldige kans toen ook nog bleek dat ook de crisis mijn voormalige werk niet zou overslaan. Ik kan niet ontkennen dat het mij niet geraakt heb en dat het niet heeft tegengezeten, maar voordat ik het ook maar kon bevatten dat ik niet meer de uren kreeg die ik wilde, kwam er iets op mijn pad, waar ik echt ongelovige mazzel mee heb gehad.

Ik besloot in 2012 voor een grote verandering te gaan op bloggebied. Ik zegde mijn blogspot.com op en besloot verder te gaan op een eigen domein en met een nieuwe naam. Binnen een paar weken brainstormen was www.belessa.nl een feit. Het gaat goed met mijn blog en ik werk er nog steeds met veel plezier aan en ondanks dat ik het niet met het doel ging doen om bezoekersaantallen recorden te breken, vind ik het natuurlijk wel erg leuk om een groei te zien in bezoekersaantallen en hopelijk kan ik deze groei ook vasthouden

Ondanks mijn astma, waar ik iedere dag last van heb, heb ik gelukkig geen last gehad van het uitbreken van mijn astma en als gevolg daarvan een longontsteking of iets dergelijks te krijgen. Normaal gesproken gebeurt dit wel zo’n twee keer per jaar, maar deze keer heb ik ondanks mijn gewone belasting die de astma op mijn longen heb,geen onrust verder gehad.

Haalde ik na heel wat angsten overwonnen te hebben toch mijn rijbewijs en ik kan zeggen dat rijden nog steeds geen hobby is en waarschijnlijk nooit zou worden

In november 2012 kwam Senna in ons gezin en ons gezin is helemaal compleet zo met zijn drieën. Wij zijn beide ontzettend dol op onze eigenwijze Britse korthaar, die het de eerste dagen echt niet zo gezellig bij ons vond. Met heel veel liefde ging ze ons beetje bij beetje wat meer vertrouwen en kan ze nu ook niet meer zonder ons.

Wat was jouw moment in 2012?

Bron foto: 2

Share:

19 Reacties

  • 30 december 2012 / 21:03

   Bam is inderdaad ook echt een schatje! Ik begrijp helemaal dat BAM het mooiste is wat jullie is overkomen in 2012!

 1. 30 december 2012 / 09:40

  Nou, dat klinkt volgens mij als een topjaar voor jou! Ik hoop van harte dat 2013 je net zoveel moois gaat brengen!

  • 30 december 2012 / 21:04

   Het was inderdaad echt een topjaar! Volgens mij heb jij ook een topjaar gehad, in ieder geval met By Sjanty! Ik wens jou ook al het geluk toe voor 2013!

 2. 30 december 2012 / 10:45

  wat is senna toch een schatje :3
  2013 wordt zeker weten een topjaar!

 3. 30 december 2012 / 11:04

  Ach wat een lieve kat… Mijn toppers waren natuurlijk afstuderen als maatschappelijk assistente en dan na een vakantie werk vinden en dan eigenlijk na een maandje meteen vast contract krijgen bij dat werk… maar er zijn natuurlijk ook tegendelen, dat werk ligt heel ver weg en mijn kat had problemen met haar staart en deze is nu afgezet. (ook niet zonder de nodige problemen zucht >.<) ik hoop gewoon dat in 2013 de kat gezond blijft ! dan ben ik al heel erg gelukkig

  • 30 december 2012 / 21:05

   Geweldig dat je bent afgestudeerd!! Helaas gebeuren er ook vaak minder leuke dingen. Wat ontzettend naar van je kat. Ik hoop dat het jaar 2013 voor jou een geweldig jaar wordt en dat je kat gezond blijft!

 4. 30 december 2012 / 13:13

  Kijk dat is nog eens een leuk jaar!! Hopelijk word je 2013 net zo leuk!

 5. 30 december 2012 / 13:25

  Klinkt als een leuk jaar! Hoop dat je volgend jaar net zo’n jaar hebt 🙂

 6. 31 augustus 2014 / 19:35

  Albans is a 36-hole facility that features the Tom Wieskopf/Jay Morrish-designed Lewis and Clark Course as well as the Tavern Creek Course, designed by Mike Hurdzan and Dana Fry. Not Fade Away… Buddy Holly backstage in 1958 Photo: DICK COLE I saw a copy of this photo at the Proud Gallery on John Adam st.
  [url=http://www.momentodecisivo.org/scarpe/mbt.php]Scarpe MBT[/url]
  Scarpe MBT

 7. 1 september 2014 / 06:21

  This issue should be taken more seriously among youth, and teens should help spread the risk and educate others on sexting in our community. The ‘Bono Pay Up’ protesters have achieved the remarkable feat of being even more smug than Bono I bow to no one when it comes to hating Bono, the most pompous man in pop ,
  Fake Ray Bans UK

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx