Petrol flower nail-art

De webshop Pretty Polish is bij jullie denk ik wel bekend? Pretty Polish verkoopt sindskort ook de leuke Bundle monster plates, waar jullie misschien wel eens van gehoord hebben. Deze plates hebben wel wat weg van de Konad plates, maar dan met andere plaatjes. De BM plates waren naar mijn weten nog niet te koop in Nederland, dus ik vind het echt een uitkomst dat Pretty Polish deze toffe imageplates zijn gaan verkopen. 

Ik ben gelijk even de nieuwe imageplates gaan uittesten en ik heb de keuze gemaakt om een nail-art te maken. Ik heb daarvoor de BM plate 321 gebruikt, waar overigens ook het Pink Ribbon lintje op staat. Die komt ook zeker deze maand nog wel op mijn nagels terecht. Ik heb al een keer een Pink Ribbon nail-art gemaakt, maar het is nog steeds Pink Ribbon maand!  Ik heb nu gekozen voor de full nail design met de bloemen die je op de imageplate hierboven ziet. Wanneer je niet al te lange nagels hebt kan je het patroon volledig op je nagels stempelen. Wanneer je nagels iets langer zijn dan moet je de stempel in twee keer aanbrengen. Dit kan je zien op mijn ringvinger, waar de stempel er niet helemaal volledig oppaste. Ik vind het resultaat hier niet erg mooi, je ziet namelijk dat ik een tweede stempel heb aangebracht, want ik zelf niet mooi vind op deze nagel!

Je kan de BM plates bestellen bij Pretty Polish voor €1.95 per stuk.

Share:

13 Reacties

 1. 15 oktober 2012 / 06:23

  Dat ziet er leuk uit zeg! Die kleurencombinatie is ook gaaf trouwens 🙂

 2. 15 oktober 2012 / 08:45

  Ziet er grappig uit joh! De kleuren staan ook erg goed bij elkaar 🙂

 3. 15 oktober 2012 / 09:08

  Mooi! Ik begin dat stempelen steeds leuker te vinden- zelf eens gaan proberen?

 4. 15 oktober 2012 / 09:27

  Hihi, zag deze foto al op instagram, erg leuk & mooie combi!
  Ik ga ook dat plaatje bestellen het is super handig & ik wil de ribbons ^^

 5. 15 oktober 2012 / 10:17

  Heel erg mooi! Leuke kleuren bij elkaar en leuk patroon!

 6. 15 oktober 2012 / 13:07

  Jammer dat de tweede stempel er niet volledig oppasten. Toch vind ik het idee wel erg leuk.
  Liefs, xxx

 7. 15 oktober 2012 / 13:22

  Ziet er heel mooi uit! De kleurencombinatie vind ik ook erg leuk gekozen.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx