Philosophy – Vanilla Birthday Cake

De Vanilla Birthday Cake stond erg hoog op mijn wishlist.  De naam is alleen al geweldig en het doet mij echt denken aan vanille cupcakes! Vanille cupcakes als bubble bath, shampoo & douchegel? Iedere dag een feestje onder de douche alsof het je verjaardag is? Daar zeg ik geen nee tegen en het is puur genieten met deze verslavend lekkere geur.

Een vanillegeur doet het al snel goed bij mij, maar soms is de vanillegeur nogal chemisch en muf als de geur langer op je huid zit. Deze douchegel heeft totaal geen muffe geur, maar lekker een zoete, warme vanillegeur. De geur van versgebakken vanille cakejes.  De producten van Philsophy zijn niet goedkoop, maar je krijgt er wel iets voor terug.  De fles bevat 480 ml aan Vanilla Birthday Cake en dat zijn heel wat vanille-feestjes onder de douche.

Ik vind de verpakking tevens ook erg handig, want je drukt het dopje in zodat je door het knijpen in de fles goed kan doseren wat je op je hand wil hebben. Het is namelijk zonde als de douchegel uit een groot gat komt en rechtstreeks richting het putje stroomt. Deze verpakking kan je ook gewoon makkelijk met één hand openen en sluiten en dat kan nog wel eens handig zijn als je net wat Vanilla Birthday Cake op je hand heb gedaan om je haar te wassen, of je wilt jezelf inzepen. Toch handig dan als je de fles gewoon met één hand dicht kan doen.

Vanilla Birthday Cake is een product dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt, namelijk als shampoo, bubble bath & showergel. Ideaal zo’n multifunctioneel product! Ik gebruik Vanilla Birthday Cake als shampoo en als showergel – momenteel zelfs favoriet onder de douche. Een bad hebben wij niet, maar als ging ik ook lekker bubbelen met deze heerlijke vanille geur. Ik ben fan van de shampoo, showergel & bubble bath. Cinnamon Buns staat ook erg hoog op de wishlist!

Philosophy producten zijn exclusief te koop bij ICI Paris XL en de Philosophy – Vanilla Birthday Cake kost € 17,23

19 Reacties

 1. 20 mei 2013 / 06:59

  Deze lijkt me heerlijk! Ik ben gek op Vanille – al veel goede dingen gehoord over dit merk.

 2. 20 mei 2013 / 07:33

  Handig producten en de geur lijkt me hemels!

 3. 20 mei 2013 / 07:55

  Deze is zooo lekker! Ik heb hem geroken in de winkel en ik ben verliefd!

 4. 20 mei 2013 / 10:00

  Lijkt me heerlijk. En zo handig dat je slechts 1 product nodig hebt voor zo ongeveer alles!

 5. 20 mei 2013 / 10:49

  Deze ljikt me erg fijn, ik heb laatst purity made simple gekocht van Philosophy.

 6. 20 mei 2013 / 10:51

  Oeh, deze is zo lekker 🙂 Ooit eens in mijn handen gehad en aan geroken, maar helaas niet gekocht 🙁

 7. 20 mei 2013 / 11:02

  Klinkt heerlijk! Al zal ik een douchegel niet snel als shampoo gebruiken, is meestal toch minder fijn als een ‘echte’ shampoo….

  • 20 mei 2013 / 11:09

   Ik gebruik meestal ook overal aparte producten voor, omdat ik vaak vind ik dat de 2 in 1 producten, mijn haar niet zacht maken. Ik was wel echt verbaasd dat dit product mijn haar ook ontzettend zacht maakt. Ik begrijp dus wel wat je bedoelt, omdat ik dat ook dacht!

 8. 20 mei 2013 / 13:34

  Klinkt heerlijk! Ik ben zelf helemaal weg van Cinnamon Buns van Philisophy. Maar deze ga ik ook zeker proberen!

 9. 20 mei 2013 / 23:48

  Oeh de producten van Philosophy zijn zoooo heerlijk… <3 Al vind ik ze wel érg aan de prijs. En heel eerlijk gezegd: De namaakjes van Douglas (I love…) doen the job ook wel! ;D Trouwens: Als je extra lang wil doen met dit hemelse goedje, vergeet dan niet een douchepuff te gebruiken hé? Extra schuim en minder product nodig!

 10. 21 mei 2013 / 14:56

  mmmmm deze lijkt me echt wel heerlijk!!
  Ik ben dol op philosophy!

 11. 25 mei 2013 / 14:14

  Ik ben dol op dit product, ruikt echt heerlijk. 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx