Photo Diary

De persoonlijke photo diary’s of de life in pictures artikelen zijn één van de best bekeken artikelen op www.belessa.nl. Vandaar dat ik heb besloten om vaker een Photo Diary ga plaatsen. Of ik het wekelijks ga doen dat weet ik niet, want ik wil eerst even kijken hoe het bevalt als ik vaker dit soort artikelen plaats. Kijk mee naar wat foto’s van de feestdagen en de eerste week van januari.

Op de bovenste foto heb ik mijn haar gekruld, omdat ik een hapje ging eten en borrelen met mijn ex-collega’s. Ik draag een lipstick van Rimmel Kate 101 (matte).

Ik bestelde onder andere deze twee heerlijke producten! Ik ben gek op producten waar vanille in verwerkt zit! Vooral in de wintermaanden vind ik vanille zo’n heerlijke warme, gezellige geur. De rest van mijn bestelling is te zien in dit filmpje. Mocht je nog wat leuke producten willen scoren voor een klein prijsje? Er is nog steeds een sale gaande bij TBS!

De ontdekking van deze week is ik weet zeker dat deze producten nog lang favoriet zullen blijven. Ben jij of ken je misschien iemand die last heeft van overmatig transpireren? Dan is het zeker de moeite waard om de review van deze producten even te lezen,deze deo’s werken echt geweldig. De review is al te lezen!

Dit is de eerste nail-art die ik maakte in 2013. Ik maakte deze nail-art met het thema animal voor the 31 days of nails! Ik heb de nail-art al online staan en je kan het gehele artikel hier zien.  Ik besloot eens een keer voor een andere animalprint te kiezen dan de standaard tijgerstrepen!

Gemaakt met het Sleek Storm palette. Een simpele look met matte kleuren in de kleuren beige en bruin! Compleet met een wing, die ik eigenlijk bijna nooit draag. Ik heb zelf altijd het idee dat een wing mij niet staat omdat ik wat van die ‘ingevallen ogen’ heb, waardoor oogschaduw soms al moeilijk te zien is.

Sleek Amped – reviewIk ben nog steeds verrast door de grote van deze lipstick en de geweldige pigmentatie!

New years eve look! Ik koos voor een blauw ooglook in plaats van een over de top look met glitters.

Met oud en nieuw maakte ik voor 7/8 personen Bami schotel, iedereen heeft heerlijk gegeten ervan! Iemand benieuwd naar het recept van deze ovenschotel?

Mijn Budgettoppers aan het uitzoeken! Ik heb een filmpje opgenomen met al mijn budgettoppers erin. Op dat moment was ik de producten die ik het fijnst vind werken aan het uitzoeken voordat ik de camera aanzette.

Ik deed mee aan STS 2012, waarover jullie al van alles over hebben kunnen lezen.

En wij sluiten deze photo diary af met wat kiekjes van Senna.

Dit was dan alweer de eerste photo diary van week 1!

16 Reacties

 1. 8 januari 2013 / 06:43

  Leuke foto’s! Wat een super schattig katje 🙂

 2. 8 januari 2013 / 11:08

  Wat zit je haar mooi op de eerste foto! 🙂 En dat katje is echt superrrrrcute!

 3. Amber
  8 januari 2013 / 11:14

  Leuke foto’s ! Ik vind photo diary’s altijd zo leuk om te kijken 🙂 en wat een lief katje heb je hihi (:

 4. 8 januari 2013 / 11:51

  Leuke piccs! die eerste ooglook is echt super mooi zegg!!! en je kat is cuteeee!

 5. 8 januari 2013 / 13:47

  Ow leuke foto’s, je kat is zo een snoetje !
  mijn kat haar staart is geamputeerd 3 weken geleden, daar zijn vandaag ook foto’s van op mijn blog te zien… Das natuurlijk minder leuk :s
  Ik ben wel geïnteresseerd in dat recept van die bamischotel ! nom ziet er lekker uit

 6. Nanda
  8 januari 2013 / 17:59

  de bami schotel ziet er lekker uit, ben wel benieuwd naar het recept!

 7. 8 januari 2013 / 22:32

  mooie foto’s, en je katje is zo lief! <3

 8. 9 januari 2013 / 11:30

  Leuke foto’s! Sleek Amped is echt heel erg mooi 😀

 9. 10 januari 2013 / 20:35

  Krullen en de rode lipstick staan je super goed! Heel erg mooi.
  Ik kan geen genoeg krijgen van de foto’s van Senna! haha

 10. 10 januari 2013 / 20:50

  Kom maar op met dat recept!
  En Senna is een schatje natuurlijk:)

 11. 11 januari 2013 / 21:03

  Leuke foto’s! Vooral die bovenste is mooi.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx