Photodiary

Het nieuwe album van Justin Timberlake is uittttt! Yes, ik ben groot fan! Niet alleen van dit album, maar van ieder nummer wat hij maakt. Hopelijk komt er snel weer een optreden van Justin, kan niet wachten om daar heen te gaan. Deze week is er echt alles voorbij gekomen zon, sneeuw, hagel, regen en een heleboel wind. Het was een onrustig weekje voor het weer. Regelmatig ben ik terecht gekomen in een flinke sneeuw- of hagelbui en kwam ik weer eens drijfnat aan op het werk. Vorige week ben ik de kou gaan shoppen en heb ik een heleboel leuke dingen gekocht (shoplog).

Ongezond eten op zijn tijd mag wel eens toch? / make-up remover in de test / sneeuw en het zonnetje vind ik altijd erg mooi ogen / look voor naar een feestje / Senna was groot fan van de plotselinge sneeuw / Fijne foam douchegel in Blossom / pakketjes tijd, flink wat haarproducten om te testen / nieuwe verslaving, mango hmmmm / het nieuwe album van JT <3

Fijn haarserum, review komt er nog aan! / Toen ik onder de douche vandaan kwam lag er opeens een pak sneeuw / Senna voor het raam / Heerlijk dat zonnetje op mijn gezicht! / Ik moest weer eens op de brug wachten, maar met de zon die toen scheen vond ik het niet zo erg / Senna is krols en houdt ons nachtenlang wakker. Dinsdag wordt ze gesteriliseerd / Pakketjes open maken / Tijd voor voorjaarskleurtjes!

14 Reacties

 1. 17 maart 2013 / 06:19

  Wow die krullen staan je super mooi!!
  De bc Miracle Oil is super! Ik heb hem ook en gebruik hem bijna iedere dag! Doet veel goeds voor mijn haar ๐Ÿ™‚

  • 19 maart 2013 / 20:16

   Dank je wel Linda! Ja de miracle oil is fijn hรจ, ben ook helemaal fan!

 2. 17 maart 2013 / 07:27

  Die krullen staan zeker mooi! Jammer dat het zoveel werk is altijd, maar het staat echt super ๐Ÿ™‚
  Senna is echt een schatje volgens mij! Ze ziet er zo lief uit op elke foto!

  • 19 maart 2013 / 20:17

   Senna is echt een lieverd! Ze kan ook flink kattenkwaad uithalen, maar dat doen jonge poesjes nou eenmaal hรจ ๐Ÿ˜€ Dank je wel! Wat een leuke complimenten over mijn krullen, moet ik toch maar wat vaker tijd voor maken! Ik vind het alleen wel jammer dat het zo snel uitgezakt is voor het werk wat je erin stopt!

 3. 17 maart 2013 / 08:20

  Toffe foto’s! Je look voor het feestje staat erg mooi ๐Ÿ™‚

 4. 17 maart 2013 / 08:39

  Ik ben weg van je ril- en Senna, maar dat wist je al:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx