Photodiary

Bevalt het jullie al om wekelijks een Photodiary te zien van de afgelopen week? Ik probeerde deze week weer leuke nieuwe budgetlakjes, kwam er een toffe winactie online en vijlde ik al mijn nagels kort, omdat ze toch wel erg ongelijk werden. Ook zijn er deze keer weer wat foto’s van Senna bij!

Goofy-blue uit de Snow Jam collectie van Essence is echt favoriet en ik zei mijn ongelijke nagels (hier op de foto nog goed te zien) gedag. Mijn wijs- en middelvingernagel groeien ontzettend slecht en mijn ringvinger en pink daarentegen maken iedere week weer een nieuwe groeispurt. Kunnen mijn nagels niet gewoon allemaal tegelijk groeien?

Toffe winactie in samenwerking met Pretty Polish ter ere van mijn twee jaar bloggen. Meer weten over deze winactie, klik dan hier!

Er werd om meer foto’s van Senna gevraagd, natuurlijk wil ik die plaatsen. Ik hield mij wat in met het plaatsen van foto’s van Senna, omdat ik dacht dat jullie misschien wat moe werden van al die kattenfoto’s, niet dus!

Senna is nu ruim twee maanden bij ons en ze is gek op planten. Ze schept graag met haar pootje al het aarde uit de planten. Ze is heel erg stiekem, want ze doet het als wij niet kijken. In de ochtend had ik haar al een paar keer gewaarschuwd, want ze zat steeds met het pootje tegen mijn boompje aan te tikken. Na een paar keer waarschuwen, hoor ik opeens een flinke klap en jawel hoor, daar lag mijn mooie boompje op zijn kop op de grond. Senna was van de klap zo geschrokken dat ze de eerste komende paar uur onder de bank heeft doorgebracht.

Ik kocht deze ketting bij H&M voor €9,95 en ben er echt gek op! Naast mijn Mi Moneda ketting die ik graag draag, ben ik gek op grote opvallende kettingen. Ik vind deze erg mooie kleuren om mijn beige jurkje.

Ik ben de hele week al snot en snotverkouden en ik plaatste al op Instagram dat dit mijn beste vrienden zijn.  Helaas houd de verkoudheid nog niet op en wordt het alleen nog maar erger.. Ach het gaat vanzelf wel weer over.

Over het algemeen eet ik erg gezond en probeer ik allemaal lekkere dingen uit. Alleen soms heb ik ook wel eens geen zijn om iets te eten te maken. Ik ging met honger de supermarkt in – heel fout – en kwam natuurlijk met iets lekker terug. Ik had al zolang geen puddingbroodje meer gegeten, jammie wat is dat toch heerlijk!

Mijn uitgebreide review over de Arganolie is al te lezen op de site, wat een heerlijk multifunctioneel product is dat zeg!

Vinden jullie het handig om de photodiary op een vaste dag te zien?

16 Reacties

 1. Kim
  20 januari 2013 / 09:07

  Tsja buiten de foto’s van Senna niet echt iets nieuws he…?

 2. 20 januari 2013 / 11:09

  Leuke foto’s! Wij hebben twee katten en de jongste is net zo’n boefje als Senna als ik het zo lees!

 3. 20 januari 2013 / 11:17

  leuk om te lezen 😀
  planten zijn niet veilig als je katten hebt XD

 4. 20 januari 2013 / 11:43

  wat een leuke foto’s allemaal !
  Ahh Senna, wat een schatje is het.
  Je winactie is inderdaad heel tof, ben hard aan het duimen haha!
  En die ketting van de H&M OH MY, zo gaaf ! 🙂
  x

 5. 20 januari 2013 / 12:28

  Leuke foto’s! En die bloempot, wat zonde!

 6. 20 januari 2013 / 14:01

  Leuke foto`s!
  Mijn katten houden van alle soorten planten en bloemen, en ze eten ze ook gewoon op haha (behalve het kattengras wat er juist voor is..)

 7. Amber
  20 januari 2013 / 14:15

  Leuke foto ! En die ketting is echt super mooi ! 🙂

 8. 20 januari 2013 / 14:15

  oooohhwwwww puddingbroodje….Hmmmmm… Ging ik laatst apart nog voor naar de supermarkt maar ze waren op 🙁 Kleine boef, die Senna! Mijn kat haalt ook altijd vanalles uit als ik op bed lig en weg ben, zijn ze goed in 🙂

 9. Joyce
  20 januari 2013 / 15:29

  Wat een mooi jasje heb je bij de eerste foto aan!

 10. 20 januari 2013 / 16:52

  Hele leuke foto’s! Hier hebben we ook regelmatig de planten zo op de kop op de grond zien liggen en ze zijn inderdaad heel slim om het te doen als je net niet kijkt haha. Een puddingbroodje is ook echt zo lekker! Nu ik erover nadenk heb ik dat ook al een hele tijd niet meer gegeten.

 11. 20 januari 2013 / 20:24

  Leuke foto’s, die van Senna vind ik het leukst!

 12. 23 januari 2013 / 14:31

  Met Senna is je photodiary nog leuker geworden!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx