Photodiary

Zijn jullie ook zo aan het genieten van de heerlijke temperaturen? Van mij mag het nog wel weken zulk lekker weer blijven!  Dit jaar zouden wij een hele slechte zomer worden hadden allerlei mensen voorspeld, maar ik vind het al met al heel erg meevallen. Het duurde even voordat de temperaturen opgang kwamen, maar nu is het toch heerlijk weer!

Avondeten vis,witlofsalade en gebakken aardappeltjes / Eindelijk heb ik eens een leuke jumpsuit gevonden die ik ook nog pas met mijn lengte! / Chilloutfit naar het werk / Knuffelen met liefje /Senna zoekt heel vaak de warmte op van de tv / Nieuwe oorbellen – de review komt er nog aan / Blauwe mascara, ik ben fan! / Senna pesten met een stukje stof.  Ik heb daar hele mooie foto’s van geschoten. / Hier draag ik alleen maar wat make-up op mijn ogen en lippenstift, maar voor mij geen foundation en poeder met deze warme temperaturen!

Maxi-jurk aan, heerlijk luchtig voor op het werk / Ik maakte weer eens vislasagne, hier zie je een foto dat ik de lasagne aan het indelen ben / Pittige knakworstjes als snack /  Fan van dit leuke armbandje (review komt eraan) / Nog even een foto van de voorkant van mijn jurk / Ik woon redelijk dichtbij het strand (30 minuten met de auto) en maandag avond was het nog lekker warm, waardoor wij hebben besloten om even te gaan uit waaien op het strand / Dinsdag was ik vrij en k koos voor deze leuke rok! / Producten van Neutral aan het testen. Nieuwsgierig naar het artikel? / De vislasagne helemaal klaar om de oven in te gaan.

Even een ooglook aan het proberen met blauwe mascara / Ik ontving heerlijke producten van Dove, deze ben ik nog volop aan het testen / Gek op deze strikjes-ring! /  Senna lag zo te slapen op de kast / MAC Adored, mij nieuwe MSF / Senna / Sen is aan het klimmen, omdat ze iets gezien had / Salade, aardappeltjes en heerlijke saté / Ik had weer eens kledingcrisis en ik vond de linkeroutfit leuker en mijn vriend de rechter outfit. Ik vroeg jullie op Instagram om hulp en mijn vriend is nog steeds trots dat zijn keuze de beste was.

Ik deel altijd een heleboel foto’s van Instagram in deze photodiary! Mocht je mij willen volgen dan kan dat hier.

Geniet van de mooie zondag! Ik ga lekker bij het water liggen en vooral heel erg genieten! Wat gaan jullie doen met dit mooie weer?

15 Reacties

 1. chucky1012
  21 juli 2013 / 06:33

  Leuke foto dagbook! Mooie nagellak en prachtige fashion! Het staat je goed.
  Mmmmm heerlijk eten.
  Ik ben fan van de prod. die jij aan het testen bent en ben erg benieuwd naar je mening hierover!

  Fijne en prachtige dag!

  Xoxo

 2. 21 juli 2013 / 07:40

  Wat heb je weer een leuke foto’s geschoten! Ahh, Senna pesten met stofjes, haha 😛 wat heb je trouwens een prachtige huid! Je kunt het best hebben, geen foundation op 😉

 3. 21 juli 2013 / 08:27

  Leuke foto’s! Ik moet wel zeggen dat ik de kleine fotootjes minder vind om te bekijken, liever grote foto’s 🙂 verder wel een leuk artikel :)!

  • 21 juli 2013 / 21:48

   Denk je dat het met vier foto´s in een collage fijner te bekijken is? Of echt losse foto’s? Ik vind het namelijk wel prettig om collages te maken en ik vind het ook zo leuk staan!

 4. 21 juli 2013 / 10:25

  Leuke foto’s!
  Die ring met dat strikje is heel cute!

 5. Esther
  21 juli 2013 / 10:28

  Vind je kleding vaak zo leuk! Waar is de jumpsuite van die in het eerste blok met fototjes?

  • 21 juli 2013 / 22:23

   Die is van de Only! Dank je wel Esther! 😀

 6. 21 juli 2013 / 10:53

  Wat heerlijk dat jullie zo dichtbij het strand wonen! <3 Hadden wij dat maar! En oh ik ben natuurlijk groot fan van je strikjesring! 😉

 7. 21 juli 2013 / 11:35

  super leuke foto’s weer 😀 altijd leuk zulke persoonlijke posts!

 8. me
  21 juli 2013 / 13:08

  Leuke foto’s. Persoonlijk is mij dit weer te warm, ik vind 22-23 graden warm genoeg hahahaha

 9. 21 juli 2013 / 19:51

  Leuke foto’s! Ik heb het al eens eerder gezegd volgens mij maar ik vind je katje zoooo lief!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx