Photodiary

Het is nog steeds heerlijk weer in Nederland en nu ik dit schrijf is het zelfs de warmste dag ooit geweest (vrijdag).  Ik vind zulke temperaturen wel lekker, maar dan liever als ik vrij ben. Helaas wordt het het weekend weer wat minder weer. Het is echt niks om met 35 graden te werken zonder airco, want je smelt gewoon écht weg. Ik heb deze week eigenlijk weinig spannends gedaan dan werken, want ik wel heb gedaan is voor het eerst in mijn leven sushi gegeten. Ik dacht namelijk dat ik het gewoon niet lekker vond, omdat ik niet zo’n viseter ben. Ik vond het echt heerlijk en ik snap niet waarom ik het niet eerder gewoon geproefd had. Voor de rest ben ik nog even wezen varen na het werk en het bleef nog erg lang lekker op het water.

Ik vind het in het weekend erg leuk om uitgebreid te koken – doordeweeks ben ik vaak pas kwart voor 7 thuis en dan heb ik daar weinig zin/tijd voor – dus in het weekend sloof ik mij extra uit. Ik vind het gewoon erg leuk om te doen en vooral recepten die niet zo standaard zijn vind ik leuk. Aardappelen, vlees en groente? Dat vind ik vreselijk om te maken. Dit recept vinden Tim en ik heerlijk, dus ik besloot even wat foto’s te maken van het recept voor dit artikel.

Ik heb al heel wat pakken ijs gegeten in deze zomer. Meestal als ik een ijsje pak, dan eet ik er snel nog een tweede achteraan. Voor de rest ben ik gek op Italiaans ijs in de smaken meloen, mango, bloedsinasappel, after eight, kokos, kaneel en baileys-ijs!

Dit stilstaande shot kwam ik tegen toen ik mijn filmpje aan het verwerken was, te snoezig!

Een ooglook die nog op de site moet verschijnen, maar waar ik alvast een sneak peek van gaf op Instagram.

Mijn broertje bleef van de week bij ons eten en ik weet dat hij lasagne erg lekker vindt, dus dat stond dan ook op het menu. Van al het ‘groenvoer’ moet hij dan ook niets weten, puber hè ;)\

Nog steeds warm weer en geen inspiratie wat ik nou weer eens naar mijn werk aanmoest. Op mijn inspiratieloze ochtend heb ik er dit van weten te maken.

Het was rond 20.00 uur/20.30 echt nog heerlijk op het water en dat zegt de allergrootste koukleum, dus dat moet het echt nog wel bloedheet zijn geweest. Ik ben niet wezen zwemmen, omdat ik dan gewoon echt niet meer opwarm de hele avond. Ik vind zwemmen hartstikke lekker, maar dan wel overdag wanneer ik nog lekker in de zon kan opdrogen. Ik heb zeker even genoten van het lekker weer en op de terug weg werd het wel wat frisjes, omdat de zon ook onder ging. Gelukkig had ik nog een lange dunne broek mee en een jasje.

First time Sushi! Ik heb altijd beweerd dat ik sushi niet lekker vind. Dat had ik mijzelf maar wijsgemaakt – en andere – omdat ik niet zo’n viseter ben. Er zijn ook gewoon vegetarische hapjes, dus het slaat werkelijk nergens op.  Ik vond de Sushi waar wel vis in zat ook helemaal niet zo “visserig’ als ik in gedachten had. Ik heb er echt van genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar.

22 Reacties

 1. 4 augustus 2013 / 07:13

  De foto met jou en Senna samen is echt onwijs leuk en lief!

 2. chucky1012
  4 augustus 2013 / 07:28

  Dit zijn weer mooie foto’s. Heerlijk eten en groenten zijn gezond.
  Boordevol vitaminen.
  Wat draag je een leuke legging met al die verschillende kleuren.
  Zo fijn om slippers te dragen.
  Vis is erg lekker.
  Veel mensen vinden het stinken….. net alsof ze frites aan het bakken zijn. Komt door de baklucht.
  In vis zit omega 3 vetzuren en dat is goed voor hart en bloedvaten en de verlaging van de bloeddruk, vermindering van aderverkalking, het verbeterd de werking van witte bloedcellen etc..
  Ik eet vrij veel vis. Lekkerbek, kabeljauw, schol, red snapper (uitspraak red snepper), makreel, surinaamse vissoorten, sushi etc..
  Heerlijk is zwemmen met tropische temperaturen.

  Geniet van een mooie dag….

  Xoxo

  • 4 augustus 2013 / 20:11

   Ik vind vis ook niet lekker ruiken, maar er zijn gelukkig heel wat soorten die ik wel lekker vind. Ik moet mij wel in een visrestaurant even over de geur heen zetten. Vis inderdaad echt super goed voor je!

 3. 4 augustus 2013 / 09:52

  Senna is een cutieeee. En gelukkig vind je sushi nu wel lekker, je weet niet wat je mist anders! Hahahah

 4. 4 augustus 2013 / 10:32

  Hele leuke foto’s! En hmm, Sushi, ik moet er ook nog aan wennen haha!

 5. 4 augustus 2013 / 10:39

  Leuke foto’s en lekker eten ook vooral!

 6. 4 augustus 2013 / 11:55

  Leuke foto’s. Hier zit nog een koukleum , haha. Ik ben altijd zo snel koud, dus ik herken je verhaal meteen.

 7. 4 augustus 2013 / 11:57

  Sushi, jammie..! Ik ben er dol op 🙂 Leuk om te lezen dat jij het ook steeds lekkerder gaat vinden.

 8. 4 augustus 2013 / 12:00

  Leuke foto’s! En hmmm sushi <3 ben er dol op.

 9. 4 augustus 2013 / 13:04

  Fijne zomerfoto’s! Senna is echt een mooie kat! Ik eet ook een hoop ijsjes deze zomer, elke dag eigenlijk wel één (of twee!).

 10. 4 augustus 2013 / 14:57

  Het is hier in Nottingham 22°C vandaag. Heerlijk na drie weken boven de 30°C.

  Senna is een cutie maar ze kijkt wel een beetje boos op één van de fotos.

 11. 4 augustus 2013 / 17:25

  Leuke foto’s, grappig dat je nu eindelijk toch sushi hebt gegeten en het ook lust. 😉 Ik ben dol op sushi!

 12. Jessy
  4 augustus 2013 / 18:32

  Leuke foto’s en wat kijkt Senna grappig op die foto met jou 🙂

 13. 4 augustus 2013 / 22:33

  Leuke foto’s! Die van jou met Senna is echt heel mooi. Dat ijsje, is dat nou dropijs? Dat heb ik ook wel eens op, best lekker. OF het is pure chocolade natuurlijk, kan ook nog vanwege de donkere kleur.

  • 5 augustus 2013 / 08:03

   Het is dropijs! Ik vind het heel erg lekker, maar er zijn ook zat mensen die al gruwelen bij het idee. Het is echt iets waar je van moet houden.

 14. linda
  7 augustus 2013 / 00:05

  Wat een leuke foto’s, vooral die van jou en Senna :-). Oh ik krijg trek van al die lekkere dingen die ik zie, Sushi is zo ontettend lekker…..en ijs hoort bij de zomer 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx