Photodiary

De photodiary komt deze keer even iets later online dan gepland. Het was een rustige week, waarin ik vooral erg veel heb geluierd en mijn planning even heb gelaten voor wat het was. Vandaar dat de photodiary ook niet gepland stond om 06.00 uur.  Soms is het gewoon even heerlijk om alles te laten voor wat het is en wat tijd in je zelf te steken! 

Nieuwe Essence goodies geshopt (filmpje) // Ik ben gek op de nieuwe lipcreams van Essence, ze zijn geweldig!! // Er viel deze week weer wat sneeuw/ijzel en ik besloot mijn muts maar weer eens te dragen, meteen nieuwe twitter profielfoto! // Look of the day // Fijne l’Occitane goodies (je kan ook nog kans maken op de handcrèmes van dit leuke merk.  // Senna is gek op het verpakkingsmateriaal van de pakketjes, gek op de piepschuim blokjes die worden meegeleverd // Look of the day 2 // Lekker wokken met biefstuk. Ik had van alles door elkaar gegooid en lekker dat het was!! // Een kaars was gaan lekker en alles zat onder.

Senna vond de kat van de buren eerst helemaal niets, maar nu zat ze flink te knorren en tegen het raam op te springen // Look of the day 3 // De nieuwe Essence 3D oogschaduws, review komt eraan! // Last minute Valentine-nails! // Look met het Sleek Storm palette // Voorjaarsnail-art // Nieuwe zomerschoentjes.

Wat hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan?

14 Reacties

 1. 17 februari 2013 / 13:22

  Leuke foto’s! de zwarte muts staat je erg goed

 2. 17 februari 2013 / 13:56

  Leuk! Die paarse nail art is prachtig 🙂

 3. 17 februari 2013 / 14:01

  Leuke foto’s! Wat ik deze week allemaal heb gedaan? Sowieso 40 uur gewerkt, gisteren lekker in mijn huisje gerommeld, wasjes gedaan enzo en vandaag precies hetzelfde 🙂

 4. 17 februari 2013 / 14:28

  Heel leuk om te zien! De voorjaars nail art vind ik heel erg mooi.

 5. 17 februari 2013 / 15:48

  Afgelopen week heb ik heel veel met de hond gewandeld=- verder niets bijzonders:)

 6. Mieke
  17 februari 2013 / 22:59

  Die muts staat je echt leuk! En de ballerina’s zijn ook erg cute:-)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx